Αθλητισμός

Χρήστος Δώνης συμβόλαιο: Μειώνονται οι πιθανότητες παραμονής του στο “Τριφύλλι”

Χρήστος Δώνης συμβόλαιο: Μειώνονται οι πιθανότητες παραμονής του στο “Τριφύλλι”
Χρήστος Δώνης συμβόλαιο: Η περίπτωση παραμονής του 25χρονου μέσου στον Παναθηναϊκό δυσκολεύει, καθώς η πρόταση των "Πράσινων" δε δείχνει να ικανοποιεί την πλευρά του γιου του Γιώργου Δώνη.

Χρήστος Δώνης συμβόλαιο: Αλλαγή σκηνικού σχετικά με τη πιθανή ανανέωση του συμβολαίου του έμπειρου μέσου με τον Παναθηναϊκό. Ο 25χρονος εδώ και καιρό είχε εκφράσει την επιθυμία του να επεκτείνει τη συνεργασία του με το “Τριφύλλι”, ωστόσο τα τελευταία ρεπορτάζ θέλουν το σενάριο αυτό να απομακρύνεται, μιας και οι συζητήσεις μεταξύ των δύο πλευρών παραμένουν άκαρπες.

Ο Έλληνας μέσος σύμφωνα με την εφημερίδα “Πράσινη” φαίνεται πως έχει στα χέρια του πρόταση από τη διοίκηση του Παναθηναϊκού, η οποία ωστόσο δεν πλησιάζει τις οικονομικές του απαιτήσεις. Συγκεκριμένα, το “Τριφύλλι” φαίνεται να του έχει προτείνει ένα συμβόλαιο – δεν έχει γίνει γνωστή η διάρκειά του – με τις οικονομικές απολαβές να αγγίζουν τις 200.000 ευρώ ετησίως. Το νούμερο αυτό δεν ικανοποιεί την πλευρά του Χρήστου Δώνη, με τον 25χρονο πλέον να μπαίνει σε σκέψεις αναζήτησης νέας ποδοσφαιρικής στέγης.

Ο Δώνης όπως αναφέρει το δημοσίευμα αναμένεται να αφήσει τον Παναθηναϊκό και να αναζητήσει νέα ομάδα κοιτάζοντας την αγορά του εξωτερικού, μιας και αυτός είναι πλέον ο νέος του στόχος, να αγωνιστεί σε ομάδα από τα προηγμένα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Μάλιστα ο μάνατζερ του παίκτη πιθανολογείται να έχει ήδη στα χέρια του πρόταση, η οποία υπερβαίνει οικονομικά αυτή του “Τριφυλλιού”. Έτσι δεν αποκλείεται οι δρόμοι του Χρήστου Δώνη με τον πατέρα του και προπονητή των “Πρασίνων” Γιώργου να χωρίσουν με το τέλος της φετινής αγωνιστικής περιόδου.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments