Ελλάδα

Κορωνοϊός Ελλάδα: Μαθητές στο Κολέγιο Αθηνών τα παιδιά της 40χρονης

Κορωνοϊός Ελλάδα: Μαθητές στο Κολέγιο Αθηνών τα παιδιά της 40χρονης
Κορωνοϊός Ελλάδα: Μαθητές του Κολεγίου Αθηνών στο Ψυχικό είναι τα παιδιά της 40χρονης που διαγνώσθηκε με κορωνοϊό.

Κορωνοϊός Ελλάδα: Η διοίκηση του Κολεγίου Αθηνών ενημέρωσε πριν από λίγο – και συγκεκριμένα μετά τις 6 το απόγευμα της Πέμπτης – τους γονείς των μαθητών ότι “ο Εθνικός Οργανισμός Υγείας «μας ενημέρωσε πως μια μητέρα μαθητών μας διεγνώσθη θετική στο νέο κορονοϊό COVID-19». Όπως αναφέρει η επιστολή, το Κολλέγιο βρίσκεται σε διαρκή επικοινωνία με τον ΕΟΔΥ καθώς και τα υπουργεία Υγείας και Παιδείας και θα σας ενημερώνει τους γονείς για κάθε νέα εξέλιξη.

Σύμφωνα με πληροφορίες η 40χρονη γυναίκα, που είναι υπάλληλος της Τράπεζας Πειραιώς, έχει δύο παιδιά, τα οποία είναι μαθητές στο γυμνάσιο και το Λύκειο του Κολλεγίου Αθηνών. Μάλιστα, η κόρη της γυναίκας είχε ταξιδέψει μαζί της στο Μιλάνο.

Η επιστολή του Κολεγίου Αθηνών αναφέρει:

“Αγαπητοί γονείς,

Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας μάς ενημέρωσε ότι μία μητέρα μαθητών μας διεγνώσθη θετική στον νέο Κορωναϊό Covid 2019. Είμαστε σε διαρκή επικοινωνία με τον ΕΟΔΥ καθώς και με τα Υπουργεία Υγείας και Παιδείας και θα σας ενημερώνουμε για κάθε εξέλιξη. Σας καλούμε εκ νέου να τηρήσετε την οδηγία που σας απεστάλη χθες από την Ιατρική Υπηρεσία.

Με εκτίμηση.”

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments