Αθλητισμός

Άρσεναλ Ολυμπιακός: “Παρέλαση” από σκάουτερς στο Λονδίνο

Άρσεναλ Ολυμπιακός: “Παρέλαση” από σκάουτερς στο Λονδίνο
Άρσεναλ Ολυμπιακός: Πλήθος σκάουτερ βρέθηκαν χθες βράδυ στο Έμιρειτς βλέποντας από κοντά τους ποδοσφαιριστές του Πέδρο Μαρτίνς να παίρνουν μεγαλειώδη πρόκριση κόντρα στους "Κανονιέρηδες".

Άρσεναλ Ολυμπιακός: Η χθεσινή βραδιά αναμφίβολα δύσκολα θα ξεχαστεί από τους φίλους του Ολυμπιακού. Οι “Ερυθρόλευκοι” πραγματοποιώντας παλικαρίσια εμφάνιση κατάφεραν να φύγουν θριαμβευτές από το Λονδίνο και το Έμιρειτς παίρνοντας την μεγαλειώδη πρόκριση για τη φάση των “16” του Europa League. Οι παίκτες του Πέδρο Μαρτίνς παίζοντας εξαιρετικά από την αρχή ως το τέλος κατόρθωσαν να επικρατήσουν της Άρσεναλ με 2-1 χάρις το τέρμα του Ελ Αραμπί δύο λεπτά πριν το τέλος της ημίωρης παράτασης.

Οι “Ερυθρόλευκοι” έχοντας σε εξαιρετική ημέρα όλα τους τα αστέρια προκάλεσαν ανεπανόρθωτο χτύπημα στην ομάδα του Μίκελ Αρτέτα πετώντας την Άρσεναλ εκτός συνέχειας στο Europa League προκαλώντας την έκπληξη στους πάντες, μιας και στο πρώτο παιχνίδι στον Πειραιά οι “Κανονιέρηδες” είχαν αποκτήσει σαφές προβάδισμα επικρατώντας με 1-0 χάρις το τέρμα του Λακαζέτ.

Τη χθεσινοβραδυνή επιτυχία όπως αναφέρουν τα ρεπορτάζ παρακολούθησαν και πλήθος σκάουτερς, οι οποίοι βρέθηκαν στα επίσημα του Έμιρειτς. Αρκετοί εξ΄ αυτών γέμισαν τα μπλοκάκια τους με τις εκθέσεις τους για τους ποδοσφαιριστές των “Ερυθρόλευκων” να πηγαίνουν απευθείας σε ευρωπαϊκούς συλλόγους των κορυφαίων πρωταθλημάτων. Για παράδειγμα, η Σέφιλντ Γιουνάιτεντ ήθελε να τσεκάρει τον Καμαρά, η Νόριτς να δει τον Μασούρα και στα επίσημα υπήρχαν ομάδες από Γερμανία, Ιταλία και ο Σα και ο Γκιγέρμε έχουν τους δικούς τους «μνηστήρες». Εκτός από αυτούς βέβαια δεδομένο θεωρείται πως στο γήπεδο βρέθηκαν σκάουτερς, οι οποίοι παρακολουθούσαν τους Τσιμίκα και Σεμέδο, δύο ποδοσφαιριστές που αποτελούν βασικά περιουσιακά στοιχεία του φετινού Ολυμπιακού. 

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments