Αθλητισμός

Ενδιαφέρον Ολυμπιακού για παίχτη του Παναθηναικού

Ενδιαφέρον Ολυμπιακού για παίχτη του Παναθηναικού
Όσο ο παίχτης του τριφυλλιού δεν ανανεώνει τόσο αυξάνεται το ενδιαφέρον από τους ερυθρόλευκους.

Στον αέρα βρίσκεται προς το παρόν το θέμα της ανανέωσης του συμβολαίου του Εμάνουελ Ινσούα με την ομάδα του Παναθηναικού μιας και οι οικονομικές απαιτήσεις που διεκδικεί ο Αργεντίνος είναι ιδαίτερα υψηλές για το μπάτζετ των Πρασίνων.  Αυτό σημαίνει ότι αν δεν ικανοποιηθεί ο παίχτης οικονομικά είναι πολύ πιθανόν να μην συνεχίσει στην ομάδα του Δώνη.

Ο παίκτης έχει εδώ και καιρό στα χέρια του την πρόταση του Παναθηναϊκού και δεν έχει μείνει ικανοποιημένος με τη συγκεκριμένη προσφορά, ενώ ήδη μελετά προτάσεις από αρκετές ομάδες. Μεταξύ εκείνων που ενδιαφέρονται για την περίπτωση του “Βίσονα”, είναι ο ΠΑΟΚ, ξένες ομάδες, ενώ πρόσφατα στο “παιχνίδι” φαίνεται να μπαίνει και ο Ολυμπιακός.

Σύμφωνα με πληροφορίες του trifilara.gr, η περίπτωση του Εμάνουελ Ινσούα έχει απασχολήσει τον Ολυμπιακό και το όνομα του Αργεντινού μπακ έχει συζητηθεί αρκετά στο “στρατόπεδο” των “ερυθρόλευκων”, ως μια καλή εναλλακτική επιλογή για την αριστερή τους πτέρυγα. Ο Ινσούα έχει αρκετές… συμπάθειες στην ομάδα του Πειραιά και δεν αποκλείεται να γίνει κίνηση για την απόκτηση του από τον Ολυμπιακό, ωστόσο το ρεπορτάζ του trifilara.gr αναφέρει ότι το ενδιαφέρον είναι ακόμα σε θεωρητικό επίπεδο και ότι δεν έχει γίνει επίσημη προσέγγιση από τους “ερυθρόλευκους” για την απόκτηση του Λατινοαμερικάνου οπισθοφύλακα.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments