Αθλητισμός

Ολυμπιακός Europa League κλήρωση: Αυτό είναι το επόμενο εμπόδιο στον δρόμο των “Ερυθρόλευκων”

Ολυμπιακός Europa League κλήρωση: Αυτό είναι το επόμενο εμπόδιο στον δρόμο των “Ερυθρόλευκων”
Ολυμπιακός Europa League κλήρωση: Μετά τη μεγαλειώδη πρόκριση μέσα στο Λονδίνο επί της Άρσεναλ, οι Πειραιώτες θα βρεθούν μπροστά σε μια νέα πρόκληση με φόντο τη πρόκριση στους "8" του θεσμού.

Ολυμπιακός Europa League κλήρωση: Την Γουλβς θα βρει απέναντι του ο Ολυμπιακός για τη φάση των “16” του Europa League. Η ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς θα προσπαθήσει να ξεπεράσει ακόμη ένα εμπόδιο προκειμένου να φθάσει ακόμη πιο ψηλά στη διοργάνωση. Η πρώτη αναμέτρηση θα γίνει στο γήπεδο «Γ. Καραϊσκάκης», στις 12/3, και η ρεβάνς μία εβδομάδα αργότερα (19/3) στο «Μολινό».

Μετά τη μεγαλειώδη πρόκριση χθες βράδυ στο Λονδίνο οι “Ερυθρόλευκοι” θα βρουν μπροστά τους το επόμενο δύσκολο σκαλοπάτι. Οι Πειραιώτες με παλικαρίσια εμφάνιση κατάφεραν να επικρατήσουν της Άρσεναλ με 2-1 χάρις το τέρμα του Ελ Αραμπί δύο λεπτά πριν την ολοκλήρωση της ημίωρης παράτασης. Η αναμέτρηση στο Έμιρειτς ολοκληρώθηκε με το γκολ του Σισέ στο 90λεπτο, με τους “Κανονιέρηδες” να ισοφαρίζουν την αναμέτρηση στη παράταση με το τέρμα του Ομπεμεγιάνγκ στο 113.

Στην κληρωτίδα, μαζί με τους “Eρυθρολεύκους”, μπήκαν οι Βόλφσμπουργκ, ΛΑΣΚ, Μπασακσεχίρ, Ρόμα, Λεβερκούζεν, Γουλβς, Βασιλεία. Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Σεβίλλη, Κοπεγχάγη, Χετάφε, Ιντερ, Σαχτάρ, Ρέιντζερς και το ζευγάρι Άιντραχτ/Ζάλτσμπουργκ. Θυμίζουμε πως ο μεγάλος τελικός θα πραγματοποιηθεί στις 27 Μαΐου στο Stadion Energa του Γκντανσκ της Πολωνίας.

Τα ζευγάρια της φάσης των “16”

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments