Αθλητισμός

Παναθηναϊκός Χρήστος Δώνης: Λιγοστεύουν οι πιθανότητες ανανέωσης – Αναζητά παίκτη το “Τριφύλλι”

Παναθηναϊκός Χρήστος Δώνης: Λιγοστεύουν οι πιθανότητες ανανέωσης – Αναζητά παίκτη το “Τριφύλλι”
Παναθηναϊκός Χρήστος Δώνης: Οι "Πράσινοι" φαίνεται πως βρίσκονται σε αδιέξοδο στις διαπραγματεύσεις τους με την πλευρά του έμπειρου μέσου, αποτέλεσμα που τους αναγκάζει να αναζητήσουν νέες λύσεις για την μελλοντική ενίσχυση της μεσαίας τους γραμμής.

Παναθηναϊκός Χρήστος Δώνης: Όλο και πιο δύσκολη φαίνεται πως γίνεται η περίπτωση ανανέωση της συνεργασίας του “Τριφυλλιού” με τον Χρήστο Δώνη. Ο 25χρονος άσσος έχει στα χέρια του πρόταση ανανέωσης του συμβολαίου του από τη διοίκηση των “Πράσινων”, η οποία όπως διαρρέεται δεν τον ικανοποιεί. Από την άλλη πλευρά, ο Παναθηναϊκός δεν δείχνει διατεθειμένος να ανεβάσει τη προσφορά του με τη συνεργασία να οδεύει σε αδιέξοδο με τις δύο πλευρές πιθανότατα να παίρνουν χωριστούς δρόμους με το φινάλε της τρέχουσας σεζόν.

Πιο συγκεκριμένα, η διοίκηση του Παναθηναϊκού έχει προτείνει στον Χρήστο Δώνη νέο συμβόλαιο συνεργασίας με τις ετήσιες αποδοχές να αγγίζουν τα 200.000 ευρώ, ποσό που όπως φαίνεται δεν ικανοποιεί την πλευρά του παίκτη. Τα πράγματα θα αλλάξουν μονάχα αν η πρόταση διαφοροποιηθεί με την πλευρά του 25χρονου να αξιώνει ένα νούμερο που να αγγίζει τις 300.000 ευρώ προκειμένου να αποδεχθεί το νέο συμβόλαιο συνεργασίας.

Όπως αναφέρουν τα ρεπορτάζ, ο μάνατζερ του Χρήστου Δώνη ήδη έχει ξεκινήσει επαφές με συλλόγους του εξωτερικού – από Ολλανδία και Βέλγιο – αναζητώντας τον επόμενο ποδοσφαιρικό προορισμό του πελάτη του. Στον αντίποδα από πλευράς Παναθηναϊκού έχει γίνει γνωστό πως σε περίπτωση αποχώρησης του Δώνη, ο σύλλογος θα προσπαθήσει να κινηθεί για την απόκτηση δύο μέσων. Ο τεχνικός διευθυντής των “Πράσινων”, Τσάβι Ρόκα “ξεσκονίζει” ήδη τη λίστα με τους πιθανούς στόχους, με τη διοίκηση του συλλόγου να εμπιστεύεται απόλυτα τις κινήσεις του.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments