Ελλάδα

Κορωνοϊός Ελλάδα: Ανοικτό το ενδεχόμενο να λειτουργήσει τριψήφιος αριθμός για τον ιό

Κορωνοϊός Ελλάδα: Ανοικτό το ενδεχόμενο να λειτουργήσει τριψήφιος αριθμός για τον ιό
Κορωνοϊός Ελλάδα: Ο υφυπουργός Υγείας Βασίλης Κοντοζαμάνης, ανέφερε το ενδεχόμενο τριψήφιου αριθμού στον οποίο θα απευθύνονται κυρίως οι ηλικιωμένοι με συμπτώματα παρόμοια με αυτά του κορωνοϊού.

Κορωνοϊός Ελλάδα:Έπειτα από τα τέσσερα κρούσματα κορωνοϊού στην Ελλάδα, καθώς το πρωί της Παρασκευής 28 Φεβρουαρίου το υπουργείο Υγείας ανακοίνωσε ότι μία ακόμη ασθενής βρέθηκε θετική στον ιό, η ανησυχία στη χώρα μας εντείνεται ακόμη περισσότερο, με τον υφυπουργό Υγείας Βασίλη Κοντοζαμάνη να αφήνει ανοικτό το ενδεχόμενο δημιουργίας τριψήφιου τηλεφωνικού αριθμού στον οποίο θα μπορούν να απευθύνονται κυρίως οι ηλικιωμένοι που παρουσιάζουν συμπτώματα που προσομοιάζουν με αυτά του κορωνοϊού.

“Δουλεύουμε προς αυτή την κατεύθυνση” είπε ο κ. Κοντοζαμάνης με αφορμή σχετική πρόταση του Α’ Αντιπροέδρου της Βουλής Νικήτα Κακλαμάνη, ο οποίος επισήμανε ότι οι μεγάλης ηλικίας άνθρωποι είναι δύσκολο να συγκρατήσουν τα τηλέφωνα επικοινωνίας που έχει δώσει το Υπουργείο. Υπενθυμίζεται ότι το τέταρτο κρούσμα πρόκειται για Ελληνίδα, 36 ετών, η οποία ταξίδεψε πρόσφατα σε πληττόμενη περιοχή της Ιταλίας. Σύμφωνα με τον καθηγητή Σωτήρη Τσιόδρα, εκπρόσωπο Υπουργείου Υγείας για το νέο κορωνοϊό, μετά την επιστροφή της, εμφάνισε ήπια συμπτωματολογία.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments