Αθλητισμός

Τσάβι Ρόκα: Ψήφος εμπιστοσύνης από τον Γιάννη Αλαφούζο

Τσάβι Ρόκα: Ψήφος εμπιστοσύνης από τον Γιάννη Αλαφούζο
Τσάβι Ρόκα: Ο Ισπανός έχει ικανοποιήσει τον ισχυρό άνδρα του Παναθηναϊκού.

Τσάβι Ρόκα: Ο Ισπανός τεχνικός διευθυντής ήρθε έτσι και αλλιώς με πολύ καλές περγαμηνές στον Παναθηναϊκό. Το μόνο που έμενε ήταν να επιβεβαιώσει τη φήμη που τον ακολουθούσε. Ο Τσάβι Ρόκα το έχει πετύχει στο μέγιστο βαθμό, με το Γιάννη Αλαφούζο να έχει μείνει απόλυτα ικανοποιημένος και να τον εμπιστεύεται πλέον με κλειστά μάτια.

Έτσι, ο Ισπανός τεχνικός διευθυντής συνεχίζει απερίσπαστος.

Ήδη έχει αποκτηθεί ο Καρλίτος και στον Παναθηναϊκό περιμένουν απλά να τελειώσει η σεζόν για να μπορέσει ο Ισπανός να αγωνιστεί με τα χρώματα της ομάδας. Με τον Φραν Βέλεθ έχει επιτευχθεί προφορική συμφωνία και πλέον ο τεχνικός διευθυντής του Παναθηναϊκού “σκανάρει” την αγορά της Ιβηρικής Χερσονήσου και για μεταγραφή με τον αριθμό “1”.

Ο Ισπανός αναζητάει έναν καλό τερματοφύλακα για τους “πράσινους” με σκοπό, μεταξύ άλλων, να έχει και κάποιο ανταγωνισμό για τη θέση ο Σωκράτης Διούδης. Αυτή η επιλογή θα μπορούσαμε να πούμε ότι αποκαλύπτει και μια μεταγραφική κατεύθυνση για το καλοκαίρι που έρχεται, το οποίο είναι πολύ πιθανό να βρει τον Παναθηναϊκό με νέο προπονητή και νέα ζητούμενα.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments