Lifestyle

Ελισάβετ Μουτάφη: Τρυφερά λόγια για τα παιδιά του συζύγου της, Μάνου Νιφλή

Ελισάβετ Μουτάφη: Τρυφερά λόγια για τα παιδιά του συζύγου της, Μάνου Νιφλή
Ελισάβετ Μουτάφη: "Δεν είμαι ούτε η καλή νεράιδα ούτε η κακιά μητριά. Είμαι κανονική απέναντι τους όπως θα ήμουν σε δυο κολλητές μου φίλες", δήλωσε χαρακτηριστικά.

Ελισάβετ Μουτάφη: Η Ελισάβετ Μουτάφη βρέθηκε στην εκπομπή “Μαζί σου Σαββατοκύριακο” με την Τατιάνα Στεφανίδου. Η πρωταγωνίστρια μίλησε, μεταξύ άλλων, με τρυφερά λόγια για τον σύζυγο της, Μάνο Νιφλή αλλά και την σχέση που διατηρεί με τα παιδιά από τον πρώτο του γάμου.

“Τα κορίτσια τα αγαπάω πάρα πολύ αλλά η σχέση μας δεν οφείλεται μόνο σε μένα. Οφείλεται στην μητέρα τους και στον Μάνο, πως σταδιακά γνωριστήκαμε και αναπτύχθηκε η σχέση μας” σημείωσε χαρακτηριστικά η Ελισάβετ Μουτάφη προσθέτοντας με χαμόγελο πως “είναι δύο εξαιρετικά παιδιά που έχουν μεγαλώσει πάρα πολύ καλά. Είναι δυο κορίτσια που έχουμε μια απίστευτη σχέση. Δόξα τω Θεώ. Έπαιξα και εγώ το ρόλο μου αλλά νομίζω πως έχει χτιστεί όλο αυτό και έχει χτιστεί σωστά. Είναι δυο παιδιά με ήθος, εξαιρετικά παιδιά, ευαίσθητα παιδιά. πολύ διαφορετική η μία από την άλλη και είμαστε, νομίζω, κολλητές φίλες. Είμαι πολύ ευτυχισμένη για αυτό”.

“Η συμπεριφορά μου απέναντι στα παιδιά είναι κανονική. Δεν είμαι ούτε η καλή νεράιδα ούτε η κακιά μητριά. Είμαι κανονική απέναντι τους όπως θα ήμουν σε δυο κολλητές μου φίλες. Φυσικά και θα τις μαλώσω ή θα κάνω την παρατήρηση μου αλλά θα μου πουν και αυτές που διαφωνούν” συμπλήρωσε η γνωστή ηθοποιός.

Μίλησε όμως και για τη σχέση της με την πρώην σύζυγο του γνωστού δημοσιογράφου:

“Είναι υπέροχα τα κορίτσια και υπέροχη η μαμά τους, δεν το λέω για να κάνω την καλή. Δεν υπάρχει τίποτα δήθεν αλλά το αληθινό, το πραγματικό και αυτό που νιώθουμε πως είμαστε ελεύθερες να κάνουμε μεταξύ μας. Ο Μάνος είχε μιλήσει στην πρώην σύζυγο του για εμένα, αντίστοιχα και σε μένα, πρώτα ειδοθήκαμε και αρχίσαμε να μιλάμε και από κει και πέρα έχουμε 100% επαφή για τα παιδιά”.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments