Αθλητισμός

ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός: Έξω ο Βαρέλα – Με ερωτηματικό ο Πέλκας

ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός: Έξω ο Βαρέλα – Με ερωτηματικό ο Πέλκας
ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός: Με απουσίες θα παραταχθεί ο ΠΑΟΚ στον ημιτελικό Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό.

ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός: Το πρώτο ματς του ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακό για το Κύπελλο χάνει ο Βαρέλα, που θα κάνει μαγνητική αύριο για να φανεί το μέγεθος του προβλήματος. Αμφίβολη στο ημιτελικό της Τετάρτης είναι και η συμμετοχή του Δημήτρη Πέλκα. Το μυαλό στο Κύπελλο έχουν λοιπόν, από σήμερα άπαντες στον ΠΑΟΚ καθώς η δουλειά για τον πρώτο αγώνα απέναντι στον Ολυμπιακό ξεκίνησε το σήμερα πρωί στη Νέα Μεσημβρία.

Όσοι παίκτες βρέθηκαν στην αρχική 11άδα του «δικεφάλου του Βορρά» στα Πηγάδια ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας κι αποκατάστασης, ενώ οι υπόλοιποι δούλεψαν στο γήπεδο στην κυκλοφορία της μπάλας και στην ανάπτυξη μέσα από διάφορες ασκήσεις.

Ο Φερνάντο Βαρέλα θα υποβληθεί σε μαγνητική τομογραφία το πρωί της Τρίτης προκειμένου να διαπιστωθεί το μέγεθος της ζημιάς που υπέστη στον οπίσθιο μηριαίο. Ο Δημήτρης Πέλκας συμμετείχε στην προπόνηση, αλλά η συμμετοχή στον ημιτελικό της Τούμπας θα κριθεί στην αυριανή προπόνηση. Σημειώνεται, πως ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί αύριο στις 15:30 στη Νέα Μεσημβρία.

Τα εισιτήρια για τον ημιτελικό του ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακό:

Υπενθυμίζεται, πως η ασπρόμαυρη ΠΑΕ ανακοίνωσε ότι η διάθεση των εισιτηρίων για το ματς με τους ερυθρόλευκους ξεκινά από αύριο το πρωί στις 09:00. Τα πιο οικονομικά εισιτήρια ξεκινούν από την τιμή των 15 ευρώ. Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΠΑΟΚ:

“Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει ότι την Τρίτη (03.03) στις 09:00 ξεκινάει η διάθεση των εισιτηρίων του αγώνα ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας που θα διεξαχθεί στο γήπεδο της Τούμπας την Τετάρτη (04.03, 21:30), μέσω της επίσημης ιστοσελίδας του Δικεφάλου αλλά και μέσω του www.ticketmaster.gr . Οι τιμές των εισιτηρίων είναι οι εξής :

Θύρα Τιμή

1 €50

2, 3 €40

5, 6 €25

4A €15

7, 8 €15

VIP 3ου: €150

VIP 4ου: €150Κανάλια Πώλησης Εισιτηρίων

Λόγω του περιορισμένου αριθμού διαθέσιμων εισιτηρίων δεν θα πωλούνται εισιτήρια ούτε από τα εκδοτήρια του Γηπέδου Τούμπας αλλά ούτε και από τα καταστήματα Public”.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments