Αθλητισμός

Φερνάντο Σάντος ΠΑΟΚ: Ο μεγάλος πόθος των πρωταθλητών

Φερνάντο Σάντος ΠΑΟΚ: Ο μεγάλος πόθος των πρωταθλητών
Φερνάντο Σάντος ΠΑΟΚ: Οι άνθρωποι των πρωταθλητών θα ήθελαν πολύ τον Πορτογάλο τεχνικό ή έναν άλλο προπονητή αντίστοιχης φιλοσοφίας.

Φερνάντο Σάντος ΠΑΟΚ: Η σεζόν έχει μπει στην πιο κρίσιμη καμπή της. Βρισκόμαστε μια μέρα πριν τα πρώτα παιχνίδια της ημιτελικής φάσης του Κυπέλλου και λίγο πριν ξεκινήσουν τα Play off. Ο ΠΑΟΚ έχει μπει σε περίοδο κρίσης σε ένα κομβικό σημείο για την εξέλιξη της χρονιάς. Η ισοπαλία στην Ξάνθη και το +7 του Ολυμπιακού έχουν προκαλέσει τριγμούς στο εσωτερικό της ομάδας.

Ο κύριος αποδέκτης της κριτικής είναι ο Αμπέλ Φρέιρα. Το κλίμα στη Θεσσαλονίκη δεν είναι θετικό για τον Πορτογάλο τεχνικό. Μπορεί πριν από μερικούς μήνες ο ΠΑΟΚ να πλήρωσε τη ρήτρα της αγοράς του, αλλά η παραμονή του μόνο σίγουρη δεν είναι. Πέρα από τα αποτελέσματα, στους “ασπρόμαυρους” δεν άρεσαν και οι δηλώσεις που έκανε μετά το παιχνίδι στην Ξάνθη. Αρκετοί τις έλαβαν σαν “λευκή πετσέτα”.

Ο Σάντος και η επόμενη μέρα

Με τα σημερινά δεδομένα θα πρέπει να γίνει κάτι τρομερό για να αλλάξει το κλίμα για τον Φερέιρα. Κατά πάσα πιθανότητα οι πρωταθλητές θα βγουν στην αγορά για προπονητή. Ένα όνομα που παίζει έντονα είναι αυτό του Φερνάντο Σάντος. Αυτή θα ήταν η καλύτερη επιλογή για τον ΠΑΟΚ, αλλά πόσο εύκολη είναι η περίπτωση του ; Το συμβόλαιο του με την Πορτογαλία ολοκληρώνεται το καλοκαίρι, ωστόσο και σαν ελεύθερος δεν έχει πολλές πιθανότητες επιστροφής.

Στον ΠΑΟΚ θέλουν να πάρουν έναν προπονητή αυτής της φιλοσοφίας αφού είναι δύσκολο να πάρουν τον ίδιο τον Σάντος. Την πόρτα της εξόδου αναμένεται να δει και ο Μάριο Μπράνκο. Ο Πορτογάλος τεχνικός διευθυντής θα μπορούσε να έχει αποχωρήσει νωρίτερα καθώς όλο αυτό το διάστημα φάνηκε ότι η επιρροή του στις κινήσεις της ομάδας έχει ελαττωθεί.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments