Αθλητισμός

Ουσεϊνού Μπα: Εντυπωσιάζει και στην Αγγλία ο “ερυθρόλευκος”

Ουσεϊνού Μπα: Εντυπωσιάζει και στην Αγγλία ο “ερυθρόλευκος”
Ουσεϊνού Μπα: Έκλεψε τις εντυπώσεις στο πρόσφατο παιχνίδι του Ολυμπιακού με την Άρσεναλ στο "Έμιρεϊτς" ο Ουσεϊνού Μπα.

Ουσεϊνού Μπα: Ο Ολυμπιακός έγραψε ιστορία το βράδυ της προηγούμενης Πέμπτης. Επί 120 λεπτά κατέθεσε και την ψυχή του, νίκησε 2-1 την Άρσεναλ στο “Έμιρεϊτς” και πήρε το μεγάλο εισιτήριο για τους “16” του Europa League. Σισέ και Ελ Αραμπί “σκότωσαν” τους “κανονιέρηδες” και έκλεψαν τις εντυπώσεις. Ωστόσο δεν ήταν οι μόνοι.

Μπορεί ο Σενεγαλέζος να άνοιξε το δρόμο για την πρόκριση του Ολυμπιακού, ο Ουσεϊνού Μπα όμως ήταν αυτός που έκανε εντύπωσε στους γηπεδούχους.

Συγκεκριμένα και σύμφωνα με το “Φως των σπορ” ο τεχνικός της Άρσεναλ έμεινε έκπληκτος από την εμφάνιση του 24χρονου. Δεν επιβεβαιώνεται ακόμα αν ο Αρτέτα έχει ανοίξει φάκελο για τον Σενεγαλέζο στόπερ, αλλά η αλήθεια είναι ότι ο “ερυθρόλευκος” άρεσε περισσότερο στους “κανονιέρηδες” από τον Σισέ που σημείωσε και το πρώτο γκολ. Βοήθησε βέβαια και η πολύ καλή εικόνα του στο πρώτο παιχνίδι του Φαλήρου.

Υπενθυμίζεται, πως ο Ουσεϊνού Μπα πήρε μεταγραφή στον Ολυμπιακό το προηγούμενο καλοκαίρι. Αρχικά αποκτήθηκε σαν μια λύση που θα μπορούσε να προσφέρει περισσότερα στο μέλλον. Παρά το γεγονός ότι δεν ξεκίνησε βασικός, ο Πέδρο Μαρτίνς έδειξε να τον πιστεύει και γι’αυτό δεν εισηγήθηκε τον δανεισμό του. Αντίθετα τον κράτησε στην ομάδα και του έδωσε ευκαιρίες.

Ο νεαρός στόπερ αυτό το εκμεταλλεύτηκε. Εντυπωσίασε τους πάντες στον Ολυμπιακό με τον επαγγελματισμό του και τη σκληρή δουλειά στις προπονήσεις. Όταν κάποιοι βασικοί παίκτες τραυματίστηκαν ή δεν είχαν καλή εικόνα, ο Μπα πήρε τη μεγάλη ευκαιρία που περίμενε. Από εκεί και έπειτα παρουσιάζεται βελτιωμένος από παιχνίδι σε παιχνίδι, με τον Πορτογάλο τεχνικό να μένει απόλυτα ικανοποιημένος από την εξέλιξη του αυτή. 

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments