Ελλάδα

Μεταναστευτικό Μυτιλήνη: Οι μετανάστες παραμένουν στο λιμάνι – Περιμένουν το αρματαγωγό

Μεταναστευτικό Μυτιλήνη: Οι μετανάστες παραμένουν στο λιμάνι – Περιμένουν το αρματαγωγό
Μεταναστευτικό Μυτιλήνη: Οι πρόσφυγες και μετανάστες που έφτασαν στη Λέσβο παραμένουν στο λιμάνι και περιμένουν το αρματαγωγό που θα τους παραλάβει.

Μεταναστευτικό Μυτιλήνη: Πριν λίγες ημέρες αρκετοί πρόσφυγες και μετανάστες έφτασαν στο λιμάνι της Λέσβου. Οι συγκεκριμένοι δεν πήγαν στο κέντρο φιλοξενίας της Μόριας, αλλά παρέμειναν στο λιμάνι. Οι πληροφορίες ανέφεραν ότι στη Μυτιλήνη θα φτάσει ένα αρματαγωγό προκειμένου να υποδεχθεί τους μετανάστες που έφτασαν στο νησί από την 1η Μαρτίου και έπειτα.

Πηγές του υπουργείου Μετανάστευσης και Ασύλου ανέφεραν ότι το πλοίο θα χρησιμοποιηθεί μόνο για οικογένειες, ενώ οι υπόλοιποι νεοεισερχόμενοι θα μεταφέρονται σε αστυνομικά τμήματα και προαναχωρησιακά κέντρα. Για την ώρα δεν έχει γίνει ακόμα γνωστό τι θα γίνει με αυτές τις οικογένειες. Δεν έχει ξεκαθαρίσει αν οι μετανάστες θα μείνουν για λίγο στο πλοίο ή αν αυτό θα επιστρέψει στρέψει στον Πειραιά.

Όπως θα δείτε στα πλάνα που κατέγραψε η κάμερα του pagenews.gr οι μετανάστες που έχουν κατασκηνώσει στο λιμάνι, περίμεναν το πλοίο για να δουν τι θα γίνει με την περίπτωση τους. Λίγο μετά τις 11 το πρωί το αρματαγωγό έφτασε στο λιμάνι της Λέσβου προκειμένου να παραλάβει τους μετανάστες που βρίσκονται στην περιοχή.

Δείτε τις σχετικές εικόνες

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments