Ελλάδα

Ρουβίκωνας: “Ντου” στο πολιτικό γραφείο του Γιάννη Βρούτση

Ρουβίκωνας: “Ντου” στο πολιτικό γραφείο του Γιάννη Βρούτση
Ρουβίκωνας: Τα μέλη της αναρχικής συλλογικότητας εισέβαλαν στο πολιτικό γραφείο του Γιάννη Βρούτση με αφορμή το ασφαλιστικό.

Ρουβίκωνας: “Ντου” στο πολιτικό γραφείο του Γιάννη Βρούτση έκαναν τα μέλη της αναρχικής συλλογικότητας. Λίγο μετά τις 12 το μεσημέρι οι αντιεξουσιαστές μπήκαν στο χώρο και πέταξαν τρικάκια. Αξίζει να σημειωθεί ότι η παρέμβαση τους δεν συνδυάστηκε από φθορές. Τα μέλη του Ρουβίκωνα αφού πέταξαν τα τρικάκια αποχώρησαν από το γραφείου του υπουργού.

Όπως φαίνεται και στο βίντεο που έχουν αναρτήσει μέλη του Ρουβίκωνα πραγματοποιούν εισβολή στο γραφείο του Γιάννης Βρούτση και ρίχνουν τρικάκια, ενώ στο κείμενό τους αναφέρουν μεταξύ άλλων πως «το νέο ασφαλιστικό προβλέπει αύξηση των ορίων συνταξιοδότησης μεσομακροπρόθεσμα κατά 3 χρόνια σε σχέση με σήμερα και αύξηση της τάξης του 20% των ελάχιστων ασφαλιστικών εισφορών που πληρώνει η συντριπτική πλειοψηφία των ασφαλισμένων του ΕΦΚΑ, ενώ δεν πέρασε ούτε χρόνος από τότε που ο ίδιος ο Γ. Βρούτσης δήλωνε ότι όταν η Νέα Δημοκρατία έρθει στην κυβέρνηση θα υπάρξει “γενναία μείωση των ασφαλιστικών εισφορών”».

Δείτε το σχετικό βίντεο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments