Ελλάδα

“Βρήκε” το αντίδοτο για τον κορωνοϊό ο Βελόπουλος

“Βρήκε” το αντίδοτο για τον κορωνοϊό ο Βελόπουλος
Κυριάκος Βελόπουλος: Ο επικεφαλής της Ελληνικής Λύσης βρήκε όπως ισχυρίζεται μέσω της εκπομπής του το αντίδοτο που θα αποτρέψει τα χειρότερα από τον κορωνοϊό.

Κυριάκος Βελόπουλος: Μπορεί πλέον να βρίσκεται στα έδρανα της Βουλής όντας μάλιστα επικεφαλής του κόμματος Ελληνική Λύση, ωστόσο αυτό δεν τον αποτρέπει να πραγματοποιεί και τις τηλεοπτικές του εμφανίσεις διατηρώντας την προσωπική του εκπομπή. Ο Κυριάκος Βελόπουλος βλέποντας πως ο κορωνοϊός εξαπλώνεται καθημερινά όντας πλέον τις τελευταίες ημέρες και στη χώρα μας προτρέπει τους τηλεθεατές του στη χρησιμοποίηση φαρμάκου, το οποίο όπως αναφέρει μπορεί να διώξει κάθε φόβο από τον φονικό ιό.

«Ο κορωνοϊός είναι ένα θέμα. Με την Βυζαντινόν, αποτρέπετε κάθε μικρόβια από τα χέρια σας. Είναι φυσικό, φόρμουλα με βότανα μέσα. Μία επάλειψη θα κάνετε το πρωί, μία το μεσημέρι και μία το βράδυ. Μετά κάνετε 17 χειραψίες. Έχει μέσα ένα κοκτέιλ ουσιών. Ούτε να φοβάσαι τον κορωνοϊό. Ούτε τίποτα. Έχει από τα λίγα βότανα που είναι δυσεύρετα. Ούτε κορωνοϊό, ούτε να φοβάστε ιώσεις, ούτε να φοβάστε τίποτα», λέει ο Κυριάκος Βελόπουλος μέσα από την εκπομπή του. «Δεν υπάρχει καλύτερο προϊόν από αυτό εδώ. Αντιβακτυριακό για κορωνοϊούς και λοιπά και δε φοβάσαι τίποτα», προσθέτει.

Θυμίζουμε πως ο κορωνοϊός για την ώρα αριθμεί 45 επιβεβαιωμένα κρούσματα στη χώρα, με τα περισσότερα εξ΄ αυτών να βρίσκονται στην Πάτρα. Εκεί σε σοβαρή κατάσταση νοσηλεύεται 67χρονος ο οποίος όπως φέρει τον ιό μετά το ταξίδι του στο Ιρσαήλ.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments