Αθλητισμός

Αναστόπουλος – Γεωργούντζος: Ανέβασαν τους τόνους στη συνέντευξη Τύπου

Αναστόπουλος – Γεωργούντζος: Ανέβασαν τους τόνους στη συνέντευξη Τύπου
Αναστόπουλος - Γεωργούντζος: "Αρπάχτηκαν" Αναστόπουλος και Γεωργούντζος κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου της αναμέτρησης Καλαμάτα - Βέροια.

Αναστόπουλος – Γεωργούντζος: Επεισοδιακή ήταν η συνέντευξη Τύπου του παιχνιδιού της Καλαμάτας με τη Βέροια, με τον Σωτήρη Γεωργούντζο και τον Νίκο Αναστόπουλο να αρπάζονται. Η «Μαύρη Θύελλα» συνεχίζει να βρίσκεται σε δύσκολη θέση μετά την ισοπαλία με τη “Βασίλισσα του βορρά” (1-1), καθώς φιγουράρει στις τελευταίες θέσεις της Super League 2.

Συγκεκριμένα, ο δημοσιογράφος, Σωτήρης Γεωργούντζος, έκανε συνεχείς ερωτήσεις στον προπονητή της Καλαμάτας, Νίκο Αναστόπουλο, για τη μη ενίσχυση του συλλόγου κατά τη μεταγραφική περίοδο, με τον Έλληνα τεχνικό να απαντάει σε ανάλογο ύφος.

Δείτε το χαρακτηριστικό βίντεο από το 14:30 και μετά:

Gepostet von SportStoNoto.gr am Sonntag, 8. März 2020

Στο αγωνιστικό, στο πρώτο ημίωρο οι δύο ομάδες προσπαθούσαν να επιβάλουν το ρυθμό τους. Η Καλαμάτα είχε την πρωτοβουλία, η Βέροια, όμως, ήταν πιο επικίνδυνη με κύριο εκφραστή των επιθέσεών της τον Πασά. Όλα αυτά μέχρι το 32′, όταν ο Πολύζος ανέτρεψε στην περιοχή τον Τόλι με τον Ματσούκα να δίνει πέναλτι για την “Μαύρη Θύελλα”. Μια απόφαση που αμφισβητήθηκε έντονα από τους παίκτες και τον προπονητή της Βέροιας. Την εκτέλεσή του ανέλαβε ο Οσμάνατζιτς, ο οποίος άνοιξε το σκορ.

Στο 43′ η Βέροια θα κερδίσει το κόρνερ με τον Τόλι που το παραχώρησε να διαμαρτύρεται έντονα καθώς υποστήριξε πως κάλυψε χωρίς να ακουμπήσει την μπάλα, η οποία πέρασε άουτ. Από την εκτέλεση του κόρνερ η “Βασίλισσα του βορρά” θα κερδίσει νέο κόρνερ από το οποίο θα προέλθει η ισοφάριση με τον Μεληκιώτη, λίγο πριν το ημίχρονο. Το β’ ημίχρονο ήταν σκληρό με τον διαιτητή να χάνει τον έλεγχο του αγώνα. Μετά το 80′ και οι δύο ομάδες είχαν ευκαιρίες για να σκοράρουν και να φύγουν με τους 3 βαθμούς της νίκης. Με την τύχη και το μη καθαρό μυαλό να μη βοηθά τους επιθετικούς τους.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments