Καιρός

Έκτακτη ανάρτηση για έντονα φαινόμενα τις επόμενες ώρες από τον Σάκη Αρναούτογλου

Έκτακτη ανάρτηση για έντονα φαινόμενα τις επόμενες ώρες από τον Σάκη Αρναούτογλου
Σάκης Αρναούτογλου καιρός: Με ανάρτησή του στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης, ο Σάκης Αρναούτογλου, προειδοποιεί για την αλλαγή στο σκηνικό του καιρού.

Σάκης Αρναούτογλου καιρός: Σε ανάρτηση – προειδοποίηση για έντονα καιρικά φαινόμενα τις επόμενες ώρες στην ανατολική Μακεδονία και τη δυτική Θράκη, προχώρησε ο Σάκης Αρναούτογλου. Συγκεκριμένα, ο παρουσιαστής καιρού σημειώνει πως οι Νομοί Σερρών, Δράμας, Καβάλας και Ξάνθης είναι οι περιοχές όπου οι βροχές και καταιγίδες δεν αποκλείεται να έχουν εκτός από διάρκεια και αξιοσημείωτη ραγδαιότητα αυξάνοντας τον κίνδυνο τοπικών πλημμυρών. 

Η ανάρτηση του Σάκη Αρναούτογλου:

“Λίγο προσοχή φίλες και φίλοι τις επόμενες ώρες κυρίως στην ανατολική Μακεδονία και τη δυτική Θράκη (Νομοί Σερρων, Δράμας, Καβάλας και Ξάνθης) είναι οι περιοχές όπου οι βροχές – καταιγίδες δεν αποκλείεται να έχουν εκτός από διάρκεια και αξιοσημείωτη ραγδαιότητα αυξάνοντας τον κίνδυνο τοπικών πλημμυρών”.

Έκτακτο δελτίο καιρού εξέδωσε και η ΕΜΥ:

Σύμφωνα με αυτό, ισχυρές βροχές και καταιγίδες, οι οποίες θα συνοδεύονται από χαλαζοπτώσεις και θυελλώδεις ανέμους θα επηρεάσουν:  Την κεντρική, την ανατολική Μακεδονία και πιθανώς μέχρι το απόγευμα τη Θράκη.  Τις Σποράδες, την ανατολική Θεσσαλία, την κεντρική και ανατολική Στερεά, την Εύβοια και την Πελοπόννησο μέχρι το απόγευμα.

Αρχικά τη δυτική Κρήτη και βαθμιαία τα υπόλοιπα τμήματα της Κρήτης και τις Κυκλάδες μέχρι τις βραδινές ώρες. Από τις πρωινές ώρες τα νησιά του βορείου Αιγαίου και βαθμιαία από τις μεσημβρινές ώρες τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα. Ειδικότερα για την Αττική ισχυρές βροχές και καταιγίδες αναμένονται από τις πρώτες πρωινές ώρες μέχρι νωρίς το απόγευμα.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments