Αθλητισμός

Ολυμπιακός – Γουλβς: Απορρίφθηκε το αίτημα το Άγγλων – Σέντρα την Πέμπτη στο άδειο Καραΐσκάκη

Ολυμπιακός – Γουλβς: Απορρίφθηκε το αίτημα το Άγγλων – Σέντρα την Πέμπτη στο άδειο Καραΐσκάκη
Ολυμπιακός - Γουλβς: Αρνητική ήταν η απάντηση της UEFA στο αίτημα του αγγλικού συλλόγου για την αναβολή του αγώνα της Πέμπτης στο Φάληρο.

Ολυμπιακός – Γουλβς: Κανονικά θα πραγματοποιηθεί η σέντρα στην αναμέτρηση των Πειραιωτών με τους “Λύκους” αύριο (12/3) στα πλαίσια της φάσης των “16” του Europa League. Χθες ο αγγλικός σύλλογος είχε αποστείλει αίτημα για την αναβολή του αγώνα λόγω φόβων εξάπλωσης του κορωνοϊού, ωστόσο η απάντηση της ευρωπαϊκής ομοσπονδίας ήταν αρνητική, δείχνοντας κανονικά σέντρα στην αυριανή αναμέτρηση.

Αναλυτικά η επίσημη τοποθέτηση της Γουλβς έπειτα την απόρριψη του αιτήματός της από την UEFA

«Η Γουλβς επιβεβαιώνει ότι ένα επίσημο αίτημα που κατέθεσε στην UEFA για την αναβολή του παιχνιδιού της Πέμπτης με τον Ολυμπιακό για το Europa League, απορρίφθηκε. Το παιχνίδι θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών, σε εναρμονισμό με την απόφαση της ελληνικής Κυβέρνησης για τον αποκλεισμό των θεατών από τα αθλητικά γεγονός, για να περιοριστεί η εξάπλωση του κορωνοϊού στην Ελλάδα.Η θέση μας είναι ότι το ταξίδι ενέχει μη αναγκαίους κινδύνους για τους παίκτες, το προσωπικό μας, τους οπαδούς μας και τις οικογένειες όλων όσων θα ταξιδέψουν, σε τόσο κρίσιμους και αβέβαιους καιρούς.

Η έννοιά μας αφορά επίσης τους αντιπάλους μας, οι παίκτες και το προσωπικό των οποίων εξετάστηκε σήμερα για τον κορωνοϊό και υπάρχει η απαίτηση από αυτούς να πάρουν μέρος σε ένα τόσο σημαντικό παιχνίδι, κάτω από δύσκολες και ανταγωνιστικές συνθήκες, ενώ ο ιδιοκτήτης τους έχει προσβληθεί από την ασθένεια.

Υπάρχει επίσης απογοήτευση επειδή το παιχνίδι θα πραγματοποιηθεί χωρίς την παρουσία οπαδών των δύο ομάδων και αυτό το σημείο είναι που κάνει ξεχωριστό το ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο, όπως και το γεγονός έχουν συναντήσει αρκετά εμπόδια στα ταξίδια τους φέτος στη διοργάνωση. Πιστεύουμε ότι μερικά πράγματα είναι σημαντικότερα από το ποδόσφαιρο, όπως η υγεία της ομάδας μας και γενικότερα της κοινωνίας. Παρόλα αυτά θα σεβαστούμε την απόφαση της UEFA και την ακεραιότητα της διοργάνωσης και η αποστολή θα ταξιδέψει την Τετάρτη για την Αθήνα. Ελπίζουμε ότι το αίτημά μας προς την UEFA και η αποδοχή της απόφασής της από μέρους μας θα λειτουργήσει σαν καταλύτης ώστε να σκεφτούν εναλλακτικές λύσεις για να προχωρήσουμε, αφού αυτό δεν θα είναι το τελευταίο ματς στην περίοδο του κορωνοϊού».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments