Αθλητισμός

Ουσεϊνού Μπα Ολυμπιακός: Στη τελική ευθεία η ανανέωση του Σενεγαλέζου

Ουσεϊνού Μπα Ολυμπιακός: Στη τελική ευθεία η ανανέωση του Σενεγαλέζου
Ουσεϊνού Μπα Ολυμπιακός: Οι "Ερυθρόλευκοι" έχουν συμφωνήσει σε όλα με τον 24χρονο αμυντικό προκειμένου να ανανεώσου τη συνεργασία τους μαζί του επιβραβεύοντας την αγωνιστική του εκτόξευση.

Ουσεϊνού Μπα Ολυμπιακός: Θέμα ημερών πρέπει να θεωρείται η επέκταση της συνεργασίας των Πειραιωτών με τον ταλαντούχο κεντρικό αμυντικό. Ο 24χρονος από την ημέρα που βρέθηκε στην ενδεκάδα του Πέδρο Μαρτίνς έχει δείξει τεράστια σημάδια βελτίωσης ανεβάζοντας συνεχώς την απόδοσή του. Ο τεχνικός του Ολυμπιακού δείχνει να εμπιστεύεται τυφλά τον παίκτη τοποθετώντας τον στο πλάι του Ρούμπεν Σεμέδο, δημιουργώντας το τελευταίο 2μηνο ένα αξιόπιστο δίδυμο, το οποίο χρησιμοποιεί σταθερά σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Όπως αναφέρει το Sportime, οι “Ερυθρόλευκοι” εδώ και καιρό έχουν προσεγγίσει τον παίκτη προκειμένου να του αποσπάσουν το “ναι” στην υπογραφή νέου συμβολαίου που θα τον διατηρήσει στον σύλλογο για πολλά χρόνια. Οι Πειραιώτες σύμφωνα με το ρεπορτάζ τα έχουν βρει σε όλα με τον Σενεγαλέζο, διπλασιάζοντας τις οικονομικές του απολαβές προσφέροντας του πολυετές συμβόλαιο συνεργασίας. Ο Μπα τη φετινή σεζόν αμείβεται με 150.000 ευρώ, κάτι που σημαίνει πως αν υπογράψει τη νέα σύμβαση θα δει τον τραπεζικό του λογαριασμό να ανεβαίνει στις 300.000.’

Όλο αυτό το διάστημα που ο 24χρονος αγωνίζεται ως βασικός με τη φανέλα του Ολυμπιακού πληθαίνουν και οι φήμες πως παρακολουθείται από μεγάλους ευρωπαϊκούς συλλόγους. Ο Ολυμπιακός βλέποντας με τη σειρά του την αγωνιστική εξέλιξη του παίκτη επιθυμεί να κλείσει άμεσα την υπόθεση τοποθετώντας μάλιστα νέα ρήτρα αποδέσμευσης στο συμβόλαιο του Αφρικανού αμυντικού.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments