Αθλητισμός

Νέλσον Ολιβέιρα μεταγραφή: Κάνει πίσω η Γουλβς για την περίπτωσή του

Νέλσον Ολιβέιρα μεταγραφή: Κάνει πίσω η Γουλβς για την περίπτωσή του
Νέλσον Ολιβέιρα μεταγραφή: Αποσύρει το ενδιαφέρον της για τον Νέλσον Ολιβέιρα η Γουλβς.

Νέλσον Ολιβέιρα μεταγραφή: Πολύ δύσκολα θα μετακομίσει στην Αγγλία τη νέα σεζόν ο Νέλσον Ολιβέιρα. Μέχρι πρότινος υπήρχε η Γουλβς, η οποία σύμφωνα με τις φήμες είχε δείξει ενδιαφέρον για τον Πορτογάλο επιθετικό της ΑΕΚ. Ωστόσο, όπως φαίνεται οι “λύκοι” δεν έχουν καταθέσει ακόμα κάποια πρόταση στην Ένωση και αυτό δύσκολα θα γίνει. Τουλάχιστον για την ώρα.

Ο αγγλικός σύλλογος δεν δείχνει διάθεση να επανέλθει το καλοκαίρι για τον παίκτη.

Σύμφωνα με την Sportime, οι άνθρωποι της Γουλβς δεν έχουν στο μυαλό τους να χτυπήσουν την πόρτα της ΑΕΚ την ερχόμενη μεταγραφική περίοδο. Έστω και στα χρήματα που φέρονταν ικανοί να προσφέρουν. Ο Ολιβέιρα έχει έναν χρόνο συμβόλαιο με τους “κιτρινόμαυρους”. Δεδομένο αυτού, αν οι Ενωσίτες θέλουν ή αναγκαστούν να τον βγάλουν στη βιτρίνα, θα πρέπει να είναι προετοιμασμένοι για χαμηλές προτάσεις.

Σημειώνεται, πως ο Πορτογάλος θέλει σαν «τρελός» να επιστρέψει στην Αγγλία και να αγωνίζεται στο κορυφαίο πρωτάθλημα, αυτό της Premier League. Το ενδιαφέρον της Γουλβς, τον έκανε να σκέφτεται από τώρα την επιστροφή του στο Νησί. Όμως η πρόταση δεν ήρθε και ο παίκτης αναγκάζεται πια να δώσει παράταση στο όνειρο. Εν τω μεταξύ, ο Ολιβέιρα αυτές τις ημέρες παραμένει εκτός δράσης λόγω τραυματισμού, με την ΑΕΚ να στερείται τις υπηρεσίες του στα κρίσιμα παιχνίδια με Παναιτωλικό για το κύπελλο και Παναθηναϊκό για το πρωτάθλημα.

Το πρόβλημα τραυματισμού του Νέλσον Ολιβέιρα στους κοιλιακούς προβληματίζει τον προπονητή της ΑΕΚ, Μάσιμο Καρέρα. Ο Ιταλός τεχνικός βλέπει τον επιθετικό να μην παίρνει μέρος τις τελευταίες προπονήσεις, αποτέλεσμα που τον θέτει εκτός μάχης από τα επόμενα κρίσιμα παιχνίδια της ομάδας του σε κύπελλο και πρωτάθλημα. Ο Πορτογάλος επιθετικός στις προπονήσεις συνεχίζει τη θεραπεία για την καταπολέμηση του προβλήματος στους κοιλιακούς, με τον Μάσιμο Καρέρα ως αποτέλεσμα αυτού να μην τον υπολογίζει στα επόμενα τρία σημαντικά παιχνίδια της ομάδας του.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments