Θέσεις Εργασίας

Υπουργείο Εθνικής Άμυνας προσλήψεις: 400 νέες θέσεις εργασίας Οπλιτών Βραχείας Ανακατάταξης

Υπουργείο Εθνικής Άμυνας προσλήψεις: 400 νέες θέσεις εργασίας Οπλιτών Βραχείας Ανακατάταξης
Υπουργείο Εθνικής Άμυνας προσλήψεις: Νέες 400 θέσεις εργασίας για Οπλίτες Βραχείας Ανακατάταξης.

Υπουργείο Εθνικής Άμυνας προσλήψεις: Δυο νέες προκηρύξεις για την πρόσληψη 400 Οπλιτών Βραχείας Ανακατάταξης (ΟΒΑ) εξέδωσε το Πολεμικό Ναυτικό.

Αναλυτικά:

  • Προκηρύσσονται 350 θέσεις οπλιτών και εφέδρων στο Πολεμικό Ναυτικό (ΠΝ) για ανακατάταξη ή επανακατάταξη αντίστοιχα για βραχεία περίοδο 1 μέχρι 3 ετών με δυνατότητα παράτασης εφάπαξ για 3 επιπλέον έτη.
  • Προκηρύσσονται 50 θέσεις οπλιτών και εφέδρων στις Ομάδες Υποβρυχίων Καταστροφών (ΟΥΚ) του Πολεμικού Ναυτικού (ΠΝ) για ανακατάταξη ή επανακατάταξη αντίστοιχα για βραχεία περίοδο 1 μέχρι 3 ετών με δυνατότητα παράτασης εφάπαξ για 3 επιπλέον έτη.

Οι υποψήφιοι θα πρέπει να υποβάλουν για την ανακατάταξη ή την επανακατάταξή τους, τα δικαιολογητικά έως την 30 Απριλίου 2020 (όσα υποβληθούν μετά από αυτήν την ημερομηνία θα απορρίπτονται ως εκπρόθεσμα), όπως παρακάτω:

  • Οι οπλίτες, στις Μονάδες που υπηρετούν, εφόσον μέχρι την παραπάνω ημερομηνία διανύεται το τελευταίο τρίμηνο των στρατιωτικών τους υποχρεώσεων.
  • Οι έφεδροι, σε οποιαδήποτε Στρατολογική Υπηρεσία, εφόσον δεν παρήλθαν 3 έτη από την ημερομηνία της οριστικής τους απόλυσης από τις τάξεις των Ενόπλων Δυνάμεων λόγω εκπλήρωσης των στρατιωτικών τους υποχρεώσεων ως οπλιτών, κατά την ημερομηνία κατάθεσης των δικαιολογητικών.

Προκήρυξη ΟΒΑ: Δείτε εδώ 

Προκήρυξη ΟΒΑ (ΟΥΚ): Δείτε εδώ 

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments