Ελλάδα

Πάτρα κορωνοϊός: Και στο νοσοκομείο “Άγιος Ανδρέας” μπορούν να απευθύνονται ασθενείς ή ύποπτα κρούσματα

Πάτρα κορωνοϊός: Και στο νοσοκομείο “Άγιος Ανδρέας” μπορούν να απευθύνονται ασθενείς ή ύποπτα κρούσματα
Πάτρα κορωνοϊός: Η διοίκηση του «Άγιος Ανδρέας», προχώρησε στη μετακίνηση πέντε κλινικών από τον δεύτερο όροφο του διώροφου κτιρίου στις δομές του πολυώροφου κτιρίου για εξυπηρέτηση των πολιτών.

Πάτρα κορωνοϊός: Μετά το πανεπιστημιακό νοσοκομείο της Πάτρας, ασθενείς με κορωνοϊό, ή ύποπτα κρούσματα, θα μπορούν να νοσηλεύονται και στο γενικό νοσοκομείο «Άγιος Ανδρέας». Ειδικότερα,  η διοίκηση του γενικού νοσοκομείου Πατρών, «Άγιος Ανδρέας», προχώρησε στην μετακίνηση πέντε κλινικών από τον δεύτερο όροφο του διώροφου κτιρίου, στις δομές του πολυώροφου κτιρίου, προκειμένου να μπορούν να νοσηλευτούν με ασφάλεια ύποπτα ή επιβεβαιωμένα κρούσματα κορωνοϊού.

Σύμφωνα με την διοίκηση του νοσοκομείου η μετακίνηση των πέντε κλινικών και η ετοιμασία του δευτέρου ορόφου του διώροφου κτιρίου έγινε στο πλαίσιο της υλοποίησης του επιχειρησιακού σχεδίου προετοιμασίας για την υποδοχή των ασθενών. Επίσης, όπως τονίζεται από την διοίκηση του νοσοκομείου, η μετακίνηση των κλινικών και η μεταφορά των νοσηλευόμενων ασθενών, πραγματοποιήθηκε μέσα σε χρονικό διάστημα πέντε ωρών και εν μέσω γενικής εφημερίας.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments