Διεθνή

Ευρωπαϊκή Επιτροπή κορωνοϊός: Εργασία από το σπίτι από τις 16 Μαρτίου λόγω του ιού

Ευρωπαϊκή Επιτροπή κορωνοϊός: Εργασία από το σπίτι από τις 16 Μαρτίου λόγω του ιού
Ευρωπαϊκή Επιτροπή κορωνοϊός: Οι περισσότεροι υπάλληλοι από 16 Μαρτίου θα εργάζονται από το σπίτι εξαιρούνται αυτοί που εκτελούν "κρίσιμες υπηρεσίες".

Ευρωπαϊκή Επιτροπή κορωνοϊός: Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή αποφάσισε να ζητήσει από τους περισσότερους υπαλλήλους της να εργάζονται από το σπίτι τους από την Δευτέρα, 16 Μαρτίου, λόγω της επιδημίας του νέου κορωνοϊού, σύμφωνα με μια πηγή που επικαλείται το πρακτορείο Reuters. Μόνο το προσωπικό που εκτελεί “κρίσιμες υπηρεσίες” θα χρειαστεί να βρίσκεται στα γραφεία, όμως και αυτοί οι υπάλληλοι θα εργάζονται με βάρδιες, ανέφερε μια πηγή που εργάζεται στην ΕΕ.

Περίπου 32.000 άνθρωποι απασχολούνται στις υπηρεσίες της Επιτροπής, κυρίως στις Βρυξέλλες αλλά και στο Λουξεμβούργο.

Παράλληλα από το σπίτι τους εργάζονται από τις 9 Μαρτίου οι περισσότεροι από 3.500 υπάλληλοι της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας, σε μία δοκιμή του τρόπου διαχείρισης της κατάστασης εάν χρειαστεί να κλείσουν τα γραφεία της εξαιτίας του κορωνοϊού.

Η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα (ΕΚΤ) ακύρωσε τις περισσότερες από τις δημόσιες εκδηλώσεις της αλλά, όπως ανακοίνωσε, η προγραμματισμένη για την προσεχή Πέμπτη συνεδρίαση του Διοικητικού της Συμβουλίου για τη νομισματική πολιτική θα πραγματοποιηθεί κανονικά. Την Πέμπτη η ΕΚΤ αναμένεται να παρουσιάσει περισσότερα μέτρα στήριξης της οικονομίας για να αντιμετωπίσει της συνέπειες από το ξέσπασμα του κορωνοϊου.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments