Αθλητισμός

Κορωνοϊός UEFA: Ποιο είναι το Plan B για τις διοργανώσεις

Κορωνοϊός UEFA: Ποιο είναι το Plan B για τις διοργανώσεις
Κορωνοϊός UEFA: Όλες οι διοργανώσεις έχουν ανασταλεί και η UEFA ψάχνει τρόπο να μπουν όλα σε μια τάξη.

Κορωνοϊός UEFA: Η αναστολή (σχεδόν) όλων των εθνικών πρωταθλημάτων, των νοκ-άουτ φάσεων των ευρωπαϊκών Κυπέλλων και βεβαίως των διεθνών αγώνων ανά τον κόσμο, λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού, έχει δημιουργήσει τεράστιο πρόβλημα σε όλες τις ποδοσφαιρικές αρχές, για το πώς (και αν) θα καταστεί εφικτό να ολοκληρωθεί με ομαλότητα η εφετινή σεζόν και παράλληλα να «τρέξουν» οι μεγάλες διεθνείς διοργανώσεις του καλοκαιριού (Euro2020, Copa America).

Στην «ευρωπαϊκή ζώνη» το Νο1 «πρόβλημα» έχει να κάνει με τις τρομερά «συμπιεσμένες» ημερομηνίες του καλενταριού, λόγω του Euro2020.

Η σέντρα της τελικής φάσης του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Ποδοσφαίρου είναι προγραμματισμένη για τις 12 Ιουνίου, ενώ το τουρνουά ήταν σχεδιασμένο να διεξαχθεί φέτος (για πρώτη φορά) σε 12 διαφορετικές πόλεις ανά την Ευρώπη, με τον τελικό να πραγματοποιείται στις 12 Ιουλίου.

Οι δε εθνικές ομοσπονδίες, είναι «υποχρεωμένες» (ως είθισται) έως την 31η Μαΐου να έχουν ολοκληρώσει όλες τις αγωνιστικές δραστηριότητές τους (πρωταθλήματα, πλέι-οφ, Κύπελλα, Λιγκ Καπ), προκειμένου εν συνεχεία να «ελευθερώσουν» όλους τους διεθνείς ποδοσφαιριστές.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments