Αθλητισμός

Φράνκο Σολδάνο: Όσο ο Ολυμπιακός “κοιμάται”, η τύχη του δουλεύει

Φράνκο Σολδάνο: Όσο ο Ολυμπιακός “κοιμάται”, η τύχη του δουλεύει
Φράνκο Σολδάνο: Πολλοί ίσως να τον έχουν ξεχάσει αλλά ο Αργεντινός έκανε μια εξαιρετική χρονιά με τη Μπόκα Τζούνιορς και ανήκει ακόμα στον Ολυμπιακό.

Φράνκο Σολδάνο: Θυμάστε τον Φράνκο Σολδάνο; Τον περασμένο Γενάρη ήρθε στον Ολυμπιακό ως η μεγάλη ελπίδα για να λυθεί το πρόβλημα στο σκοράρισμα και όλοι μιλούσαν με τα καλύτερα λόγια για αυτόν. Δε χρειάστηκαν όμως πολλά παιχνίδια για να απογοητεύσει τον κόσμο της ομάδας και να αναγκάσει τον προπονητή του να τον αφήσει στην άκρη του πάγκου.

Ο Ολυμπιακός χρειαζόταν γρήγορη προσαρμογή από τον Σολδάνο, αλλά αυτό δεν έγινε.

Ο Ολυμπιακός πάντως το πρόβλημα του το έλυσε. Το καλοκαίρι απέκτησε τον Ελ Αραμπί, ο οποίος έχει “βγάλει μάτια” φέτος με την απόδοση του. Ο Μαροκινός όμως διανύει το 34ο έτος της ηλικίας του και εύκολα γίνεται αντιληπτό ότι είναι μια τρομερή επένδυση για το παρόν αλλά όχι και για το μέλλον.

Και εδώ έρχεται η περίπτωση του Φράνκο Σολδάνο. Ο Αργεντινός από εκεί που ήταν δεδομένο πως θα αποχωρήσει από τη Μπόκα Τζούνιορς, τελικά πήρε φανέλα βασικού και μάλιστα θεωρείται ένα από τα βασικά κομμάτια της πορείας της. Ο Σολδάνο απέκτησε σημαντικό ρόλο στην κατάκτηση του πρωταθλήματος, αλλά δεν πρέπει να ξεχνάμε πως ανήκει στον Ολυμπιακό. Και όχι απλά ανήκει στους “ερυθρόλευκους” αλλά έχει και ρήτρα 5 εκατομμύρια ευρώ και στον Ολυμπιακό σίγουρα δε θα τον αφήσουν έτσι εύκολα.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments