Ελλάδα

Κορωνοϊός ΕΚΑΒ: Πρώτο επιβεβαιωμένο κρούσμα του ιού

Κορωνοϊός ΕΚΑΒ: Πρώτο επιβεβαιωμένο κρούσμα του ιού
Κορωνοϊός ΕΚΑΒ: Ένα μέλος του ΕΚΑΒ βρέθηκε θετικό στον ιό σύμφωνα με την ανακοίνωση της ομάδας diasostis.com στο Facebook.

Κορωνοϊός ΕΚΑΒ: Τις τελευταίες ημέρες ο ιός εξαπλώνεται με γοργούς ρυθμούς. Είναι χαρακτηριστικό ότι το απόγευμα της Κυριακής (16/3) ανακοινώθηκαν περισσότερα από 100 νέα κρούσματα. Σύμφωνα με πληροφορίες ένα από τα κρούσματα που έγιναν γνωστά είναι μέλος του ΕΚΑΒ. Η συγκεκριμένη είδηση έγινε γνωστή μετά από ανακοίνωση της ομάδας diasostis.com στο Facebook.

Σε αυτή αναφέρουν ότι πρόκειται για διασώστη του ΕΚΑΒ της κεντρικής υπηρεσίας Αθηνών, ο οποίος διαγνώστηκε θετικός στον κορωνοϊό. Παράλληλα, αναφέρουν ότι η σχετική ενημέρωση έγινε από το νοσοκομείο Ευαγγελισμός, ενώ παράλληλα εύχονται περαστικά και ταχεία ανάρρωση στο συνάδελφό τους.

“Δυστυχώς έχουμε το πρώτο επιβεβαιωμένο κρούσμα Κορωνοϊού στη οικογένεια του ΕΚΑΒ. Πρόκειται για Διασώστη του ΕΚΑΒ της κεντρικής υπηρεσίας Αθηνών ο οποίος διαγνώστηκε θετικός στον COVID-19. Η ενημέρωση έγινε από το νοσοκομείο Ευαγγελισμός. Ευχόμαστε περαστικά στον συνάδελφο και ταχεία ανάρρωση”, αναφέρουν χαρακτηριστικά.

Δείτε την ανάρτηση τους

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments