Πολιτική

Χρήστος Κέλλας κορωνοϊός: Στο νοσοκομείο ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας

Χρήστος Κέλλας κορωνοϊός: Στο νοσοκομείο ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας
Χρήστος Κέλλας κορωνοϊός: Ο βουλευτής - ο οποίος είναι θετικός στον ιό - ανέβασε πυρετό και εισήχθη για νοσηλεία στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Λάρισας.

Χρήστος Κέλλας κορωνοϊός: Στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο της Λάρισας νοσηλεύεται από το βράδυ της Κυριακής ο βουλευτής Λάρισας της Νέας Δημοκρατίας και γιατρός Χρήστος Κέλλας καθώς ανέβασε υψηλό πυρετό. Οι γιατροί που τον παρακολουθούν έκριναν χθες την εισαγωγή του στο νοσοκομείο προκειμένου να νοσηλευτεί και να είναι πιο ασφαλής.

Ο βουλευτής, που βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό, βρίσκονταν στο σπίτι του στη Λάρισα σε απομόνωση αλλά την Κυριακή και μετά από «δύο ημέρες “ηρεμίας”», όπως έγραψε ο ίδιος στο Twitter ανέβασε πυρετό και εισήχθη για νοσηλεία στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο.

Η ανάρτηση του βουλευτή, Χρήστου Κέλλα στο Twitter

Μιλώντας την Κυριακή στον ραδιοφωνικό σταθμό ΘΕΜΑ 104,6 και στους Μάκη Πολλάτο και Βασίλη Αναστασόπουλο, ο κ. Κέλλας περιέγραψε ότι επέστρεψε στη Λάρισα από την Αθήνα το βράδυ της περασμένης Πέμπτης και αισθάνθηκε ατονία. Έβαλε θερμόμετρο, όπως είπε, και είχε 37,5 πυρετό. Το ίδιο συνέβη και το επόμενο πρωί και έτσι, σε συνεννόηση με τον γιατρό του, μετέβη στο νοσοκομείο της Λάρισας, προκειμένου να κάνει το τεστ για το νέο κορωνοϊό.

Όπως ανέφερε, μετέβη μόνος του στο νοσοκομείο, με το αυτοκίνητό του, ενώ είχαν ληφθεί όλα τα προβλεπόμενα μέτρα ασφαλείας. O βουλευτής είναι καλά στην υγεία του ωστόσο από τη στιγμή που ανέβασε πυρετό ήταν σωστό να μεταβεί στο νοσοκομείο.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments