Αθλητισμός

ΠΑΟΚ: Μπράνκο φεύγει, Βρύζας έρχεται

ΠΑΟΚ: Μπράνκο φεύγει, Βρύζας έρχεται
ΠΑΟΚ: Οι Θεσσαλονικείς θέλουν να κάνουν ισχυρό come back τη νέα αγωνιστική σεζόν και δουλεύουν ήδη προς αυτή την κατεύθυνση.

ΠΑΟΚ: Ο χρόνος είναι σύμμαχος για το ξεκίνημα της του στρατηγικού σχεδιασμού του ΠΑΟΚ για την επόμενη σεζόν. Αυτή η φράση μπορεί να θεωρηθεί και η γενική διαπίστωση που προέκυψε από από την τηλεδιάσκεψη του ισχυρού άνδρα του Δικεφάλου με τους συνεργάτες του και γίνεται σαφές πως ο ΠΑΟΚ προχωρά με υπευθυνότητα τον μεταγραφικό του σχεδιασμό.

Ο στόχος είναι να ισχυροποιηθεί όσο περισσότερο γίνεται ο ΠΑΟΚ.

Κανείς δεν ξέρει προς το παρόν το πως θα καταλήξει η φετινή χρονιά και αν θα ολοκληρωθούν οι αθλητικές διοργανώσεις, λόγω κορωνοϊού. Ωστόσο, τα πράγματα φαίνονται δύσκολα και όλα θα εξαρτηθούν από την αντιμετώπιση που θα έχει ο καθένας μας απέναντι στον ιό και κατά πόσο θα καταφέρουμε να σταματήσουμε γρήγορα την εξάπλωση του. Ένα ελπιδοφόρο μήνυμα σχετικά με την ολοκλήρωση των εγχώριων διοργανώσεων είναι η οριστική αναβολή του EURO 2020 για το επόμενο καλοκαίρι.

Όπως και να έχει, ο ΠΑΟΚ βάζει από τώρα τις βάσεις για την επόμενη σεζόν. Ο χρόνος είναι σύμμαχος. Επί της ουσίας, εφόσον δεν ολοκληρωθεί το Πρωτάθλημα, θα τρέξουν οι συζητήσεις με παίκτες των οποίων τα συμβόλαια ολοκληρώνονται τον Ιούνιο. Ενδεικτικά αναφέρουμε τις περιπτώσεις των Βιεϊρίνια, Μαουρίσιο. Τι θα γίνει με τον Μάτος. Όπως και το τι θα συμβεί με παίκτες όπως ο Λημνιός, ο Γιαννούλης που έδειξαν πολύ καλά στοιχεία την φετινή σεζόν και για τους οποίους υπήρξε έντονη παρακολούθηση από σκάουτερ μεγάλων ευρωπαϊκών ομάδων από την έναρξη της σεζόν.

Όσον αφορά άλλες θέσεις μέσα στον οργανισμό, ο Μάριο Μπράνκο έχει τεθεί στο περιθώριο. Δεν είναι απλά μυστικό, φαίνεται από το γεγονός πως είναι ανενεργός, δεν συμμετέχει σε κανένα κομμάτι του σχεδιασμού για την νέα σεζόν. Θυμίζουμε πως είχε παραιτηθεί πριν από μήνες (μετά τον ευρωπαϊκό αποκλεισμό), δεν είχε γίνει δεκτή η παραίτησή του, όμως φαίνεται πως δεν περνά ο λόγος του στα νέα δεδομένα που διαμορφώνονται.

Από την άλλη ο Ζήσης Βρύζας είναι πολύ κοντά στον οργανισμό χωρίς να του έχει ανατεθεί κάποιος συγκεκριμένος ρόλος.

Η δραστηριοποίησή του μόνο έκπληξη δεν θα προκαλέσει, καθώς έχει την δυνατότητα με τις δημόσιες σχέσεις που έχει καλλιεργήσει στην ευρωπαϊκή αγορά επί σειρά ετών, να βοηθήσει τον ΠΑΟΚ σε επίπεδο προτάσεων για παίκτες που μπορούν να αποτελέσουν την βάση για μία ισχυρή ομάδα. 

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments