Αθλητισμός

Τουρκία κορωνοϊός: Μπούρσασπορ – Εφές στην σκιά του φονικού ιού

Τουρκία κορωνοϊός: Μπούρσασπορ – Εφές στην σκιά του φονικού ιού
Τουρκία κορωνοϊός: Με τη κυβέρνηση της γείτονα χώρας να συνεχίζει κανονικά τις αθλητικές διοργανώσεις, το πρωτάθλημα μπάσκετ συνεχίζεται με τη συνάντηση της Μπούρσασπορ με την Εφές να κλέβει τη παράσταση.

Τουρκία κορωνοϊός: Σε αντίθετη τροχιά με τα μέτρα που έχουν επιβληθεί σχεδόν σε ολόκληρη την Ευρώπη συνεχίζει να προχωρά η Τουρκία, με τον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν να αρνείται πως η χώρα του ζει με τη σειρά της την κρίση της επέλαση του φονικού ιού. Έτσι η καθημερινότητα κυλά κανονικά με τα πάντα να παραμένουν ανοικτά. Στο αθλητικό σκέλος παρά τις θέσεις των περισσότερων ομάδων η δράση συνεχίζεται κανονικά με το πρωτάθλημα μπάσκετ της χώρας να βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη.

Απόψε η Μπούρσασπορ φιλοξενεί την Αναντολού Εφές σε μία από τις σημαντικότερες αναμετρήσεις της αγωνιστικής. Οι γηπεδούχοι ολοκληρώνοντας τη προετοιμασία τους για το κρίσιμο παιχνίδι παρουσίασαν βίντεο promo, το οποίο εμπεριέχει έντονο το στοιχείο του κορωνοϊού δείχνοντας με αυτό τον τρόπο την αντίθεσή τους με τις θέσεις της κυβέρνησης για τη κανονική διεξαγωγή των αγώνων.

Στο promo φαίνεται η εικόνα του αρχηγού της Μπούρσασπορ, Εντέρ Αρσλάν και αυτή του φονικού ιού, με τον παίκτη να προσπαθεί να τον αποφύγει. Με αυτό τον τρόπο ο τουρκικός σύλλογος θέλησε να περάσει το μήνυμα της αντίθεσής του στη συνέχιση των αγωνιστικών υποχρεώσεων. Όπως και να χει όμως το παιχνίδι θα πραγματοποιηθεί κανονικά, με την Εφές να δοκιμάζεται μέσα σε μια ομολογουμένως δύσκολη έδρα.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments