Ελλάδα

27χρονη στην Αλεξανδρούπολη έβγαλε τη μάσκα που φορούσε για τον κορωνοϊό και έβηξε στο πρόσωπο αστυνομικού

27χρονη στην Αλεξανδρούπολη έβγαλε τη μάσκα που φορούσε  για τον κορωνοϊό και έβηξε στο πρόσωπο αστυνομικού
Απίστευτη η πράξη μιας 27χρονης κοπέλας η οποία έβηξε στο πρόσωπο του αστυνομικού ΔΙ.ΑΣ, έπειτα από λεκτικό διαπληκτισμό μεταξύ τους.

Κορωνοϊός Αλεξανδρούπολη: Ένα πρωτοφανές περιστατικό σημειώθηκε το βράδυ της Κυριακής 15 Μαρτίου στην περιοχή της Αλεξανδρούπολης όταν μια 27χρονη κοπέλα έβγαλε την μάσκα που φορούσε για τον κορωνοϊό και έβηξε πάνω στον αστυνομικό της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. Ειδικότερα, όταν οι αστυνομικοί σταμάτησαν ένα αυτοκίνητο και έκαναν έλεγχο στους δύο επιβάτες του και τη στιγμή που ο 37χρονος οδηγός έδινε τα χαρτιά του στους αστυνομικούς, η 27χρονη κοπέλα, συνοδηγός του αυτοκινήτου, έβγαλε τη μάσκα που φορούσε για να μην προσβληθεί από κορωνοϊό, και έβηξε πάνω στον αστυνομικό, αφού είχε προηγηθεί λεκτικός διαπληκτισμός ανάμεσα στην 27χρονη και τον αστυνομικό.

Έπειτα από την πράξη της η 27χρονη συνελήφθη από τους αστυνομικούς και οδηγήθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής, ενώ  σχηματίσθηκε σε βάρος της δικογραφία για εξύβριση, απείθεια, απειλή και παραβίαση μέτρων για την πρόληψη ασθενειών.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments