Αθλητισμός

Βαγγέλης Μαρινάκης: «Κατέθεσε πρόταση για την Τρουά»

Βαγγέλης Μαρινάκης: «Κατέθεσε πρόταση για την Τρουά»
Βαγγέλης Μαρινάκης: Η γαλλική ιστοσελίδα «le10sport.com» αναφέρει σε ρεπορτάζ της πως ο Βαγγέλης Μαρινάκης έχει καταθέσει πρόταση για την αγορά της Τρουά.

Βαγγέλης Μαρινάκης: Ο ισχυρός άνδρας του Ολυμπιακού είναι γνωστός σε όλη την Ευρώπη, όσον αφορά τον κόσμο του ποδοσφαίρου. Ο Βαγγέλης Μαρινάκης δεν είναι ιδιοκτήτης μόνο της ΠΑΕ Ολυμπιακός αλλά και της Νότιγχαμ Φόρεστ. Όταν είχε πάρει απόφαση να αγοράσει την αγγλική ομάδα, η είδηση είχε κάνει το γύρο του κόσμου. Έτσι και τώρα οι Γάλλοι με δημοσίευμά τους εμπλέκουν τον ισχυρό άντρα του Ολυμπιακού με ομάδα της πατρίδας τους και η είδηση αυτή έχει αρχίσει να διαδίδεται όλο και περισσότερο.

Συγκεκριμένα, η γαλλική ιστοσελίδα «le10sport.com» αναφέρει σε ρεπορτάζ της πως ο Βαγγέλης Μαρινάκης έχει καταθέσει πρόταση για την αγορά της Τρουά!

Η πρόταση του κ. Μαρινάκη αγγίζει τα 12 εκατομμύρια ευρώ και αναμένεται η απάντηση του προέδρου της Τρουά, Ντανιέλ Μαζονί. Επίσης το δημοσίευμα αναφέρει πως ο Βαγγέλης Μαρινάκης είχε συνάντηση με τον Ντανιέλ Μαζονί στις αρχές Μαρτίου στην Αγγλία και συγκεκριμένα στο Λονδίνο.

Όπως όλοι γνωρίζουν, ο Ολυμπιακός κινείται αρκετά στην αγορά του γαλλικού ποδοσφαίρου και ειδικά στη δεύτερη κατηγορία της χώρας, από όπου έχει “ψαρέψει” τους Καμαρά, Σισέ και Μπα. Κάτι που σημαίνει πως τη γνωρίζει αρκετά την αγορά ο ισχυρός άντρας των «ερυθρόλευκων». Βέβαια από την άλλη να σημειωθεί επίσης πως δεν έχει υπάρξει κάποια επιβεβαίωση για την πρόταση και το ραντεβού ούτε από τον Ολυμπιακό, ούτε από την Τρουά.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments