Video

Δωροθέα Μερκούρη: “Δυστυχώς όλοι θα νοσήσουμε από τον κορωνοϊό”

Δωροθέα Μερκούρη: “Δυστυχώς όλοι θα νοσήσουμε από τον κορωνοϊό”
Δωροθέα Μερκούρη: Η όμορφη ηθοποιός περιέγραψε στον Νίκο Ευαγγελάτο και την εκπομπή "Live News" τη σοβαρότητα της κατάστασης που επικρατεί τόσο στη Ιταλία όπου διαμένουν φίλοι και συγγενείς της όσο και στην Ελλάδα.

Δωροθέα Μερκούρη: Η ηθοποιός φιλοξενήθηκε διαδικτυακά στην εκπομπή του Νίκου Ευαγγελάτου και περιέγραψε λεπτομερώς πως ζουν την επέλαση του κορωνοϊού τόσο οι φίλοι της όσο και η οικογένειά της, η οποία διαμένει στη γειτονική Ιταλία. «Δυστυχώς όλοι θα το περάσουμε αυτό. Λίγο ή πολύ όλοι. Δεν νομίζω ότι θα μπορέσει η Ευρώπη να πράξει αλλιώς» ανέφερε μεταξύ άλλων η όμορφη ηθοποιός, η οποία εξέφρασε την αγωνία της για την υγεία των συγγενικών της προσώπων.

«Πρέπει οπωσδήποτε να μείνουμε σπίτι. Μου το λένε καθημερινά όλοι οι Ιταλοί φίλοι και η οικογένεια μου, να κάνουμε αυτό που μας ζητάει η κυβέρνηση. Αυτό που ζητούν οι γιατροί. Πρέπει οπωσδήποτε να τηρήσουμε τους κανόνες, δεν υπάρχει τίποτα άλλο. Ευτυχώς η οικογένεια μου δεν έχουν συμπτώματα ούτως ώστε να αναγκαστούν να πάνε στο νοσοκομείο αλλά, επειδή είναι αρκετές μέρες στο σπίτι και έχουν φοβηθεί, περνούν αρκετά δύσκολες στιγμές.

Και εγώ και τα παιδιά μου είμαστε μέλος του κινήματος, μένουμε σπίτι. Διαχειρίζομαι πια αυτό που μας συμβαίνει ώρα με την ώρα. Δυστυχώς όλοι θα το περάσουμε αυτό. Λίγο ή πολύ όλοι. Δεν νομίζω ότι θα μπορέσει η Ευρώπη να πράξει αλλιώς». Θυμίζουμε πως η γειτονική Ιταλία δέχεται το μεγαλύτερο βάρος της πανδημίας μέχρι στιγμής, καθώς αριθμεί περισσότερους από 2.500 χιλιάδες νεκρούς και 25.000 επιβεβαιωμένα κρούσματα, με τους αριθμούς να ανεβαίνουν δραματικά ώρα με την ώρα.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments