Ελλάδα

Δημήτρης Παπαδημούλης κορωνοϊός: “Βροχή” τα σχόλια στο Twitter για τα γεμάτα καρότσια

Δημήτρης Παπαδημούλης κορωνοϊός: “Βροχή” τα σχόλια στο Twitter για τα γεμάτα καρότσια
Δημήτρης Παπαδημούλης κορωνοϊός: Σάλο έχει προκαλέσει η εικόνα του ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ να γεμίζει ασφυκτικά τα καρότσια του σε σούπερ μάρκετ πράττοντας εντελώς αντίθετα με τις συστάσεις της Πολιτείας.

Δημήτρης Παπαδημούλης κορωνοϊός: Η εικόνα του ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ να πραγματοποιεί τα ψώνια του σε σούπερ μάρκετ γεμίζοντας ασφυκτικά τα καρότσια του κάνει τον γύρο του Twitter. Ο πολιτικός φαίνεται πως πράττει τελείως αντίθετα με τις συστάσεις της Πολιτείας για λογικές αγορές, πράγμα που δημιουργεί την οργή αρκετών χρηστών των κοινωνικών μέσων δικτύωσης.

Ο Δημήτρης Παπαδημούλης εμφανίστηκε σε σούπερ μάρκετ με τρία καρότσια γεμάτα πράγματα, λειτουργώντας όπως ακριβώς μία μερίδα πολιτών, που έσπευσε να αδειάσει τα ράφια από συγκεκριμένα προϊόντα, δίχως να ενδιαφέρεται για τις ανάγκες των υπόλοιπων πολιτών.

Μερικά από τα χαρακτηριστικά tweets

Ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνις Γεωργιάδης έχει επαναλάβει πολλάκις πως οι πολίτες θα πρέπει να προβαίνουν σε συνετές αγορές και να μην αδειάζουν μονομιάς τα ράφια. Ο πολιτικός του ΣΥΡΙΖΑ όπως δείχνει και η εικόνα πράττει εντελώς αντίθετα, γεμίζοντας μάλιστα τρία καρότσια με προϊόντα δείχνοντας να αδιαφορεί πλήρως για το κοινό καλό.

Σε σχέση με τις κινήσεις του ευρωβουλευτή, το ευρύτερο κοινό έχει δείξει τα τελευταία 24ωρα να δέχεται τις συστάσεις πραγματοποιώντας με ηρεμία τα ψώνια του διευκολύνοντας το έργο τόσο των σούπερ μάρκετ όσο και της κυβέρνησης. Όπως έχει ανακοινωθεί άλλωστε το ωράριο των σούπερ μάρκετ έχει διευρυνθεί για την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση των πελατών, ενώ επίσης υπάρχουν τεράστια αποθέματα όλων των προϊόντων.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments