Lifestyle

Δούκισσα Νομικού: Ο γιος της κάνει το “Μένουμε Σπίτι” παράδεισο

Δούκισσα Νομικού: Ο γιος της κάνει το “Μένουμε Σπίτι” παράδεισο
Δούκισσα Νομικού: Η όμορφη παρουσιάστρια μέσω Instagram και με τη βοήθεια του γιου της έστειλε το ομορφότερο μήνυμα για όλους όσους δυσκολεύονται να μείνουν σπίτι αυτές τις δύσκολες ώρες.

Δούκισσα Νομικού: Ένα λουλούδι από τον γιο της είναι αρκετό για να ξεχάσει για λίγο όλα όσα λυπηρά συμβαίνουν στην Ελλάδα και τον κόσμο. Η επέλαση του κορωνοϊού έχει δημιουργήσει νέες συνθήκες ζωής, καθώς τα νέα μέτρα της κυβέρνησης αδρανοποιούν τα πάντα προκειμένου οι Έλληνες πολίτες να παραμείνουν σπίτι και να προφυλαχθούν από την επικίνδυνη κατάσταση.

Η καμπάνια “Μένουμε Σπίτι” δείχνει να αποδίδει καθώς όλο και περισσότεροι ανταποκρίνονται στο κάλεσμα των Αρχών και περιορίζουν κατά πολύ τις μετακινήσεις τους. Η κατάσταση είναι αρκετά δύσκολη με αυτό να γίνεται κατανοητό από τους πάντες. Από την άλλη ωστόσο ο άφθονος χρόνος δίνει ζωή στις ανθρώπινες σχέσεις, με τις οικογένειες να δυναμώνουν ακόμη περισσότερο.

Έτσι και για την όμορφη Δούκισσα Νομικού, με την παρουσιάστρια να έχει σαφώς περισσότερο χρόνο τώρα να απολαύσει τη παρουσία των δύο παιδιών της. Εκείνος μάλιστα φρόντισε να ανταποδώσει την αγάπη του προσφέροντας της ένα όμορφο λουλούδι από τον κήπο του σπιτιού τους.

“Και εκεί που βυθίζομαι στις σκέψεις μου για όλα όσα ζει η ανθρωπότητα, έρχεται ο γιος μου και μου δίνει ένα μικρό λουλούδι που μόλις έκοψε μόνος του από τον κήπο. Μου χαμογελάει. Το άλλο το κρατάει για την Αναστασία. Έτσι λέει. Ξαναχαμογελάει.

Μερικές φορές, εμείς οι μεγάλοι παίρνουμε δύναμη από τους μικρούς ήρωες της ζωής μας Μένουμε σπίτι για τα παιδιά μας, για τους γονείς μας, για τους παππούδες μας, για σένα, για μένα, για όλους”.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments