Ειδήσεις

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια σήμερα, Σάββατο [21/03/20]

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια σήμερα, Σάββατο [21/03/20]
Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια σήμερα, Σάββατο [21/03/20].
Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια σήμερα, Σάββατο [21/03/20].

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για τα ζώδια σήμερα, Σάββατο [21/03/20].

 • κριός

Όταν πιστεύουμε ότι δεν έχουμε λόγο να αμφισβητήσουμε αυτό που βλέπουμε, τότε είμαστε ευτυχισμένοι που δεχόμαστε αυτό που μας δείχνουν τα μάτια μας. Επομένως, αν προσπαθήσεις να κοιτάξεις ξανά, όσα έχεις κάνει μέχρι τώρα στα ερωτικά σου με την ονομαστική τους αξία, θα βγεις κερδισμένη. Μια δεύτερη ματιά θα μπορούσε να αποκαλύψει κάτι, που μπορεί να ρίξει νέο και χρήσιμο φως στην ερωτική σου ζωή.

 • ταύρος

Ίσως να μην έχεις κανένα πρόβλημα να ζητήσεις υποστήριξη ή βοήθεια από τον εραστή σου. Πριν τη ζητήσεις όμως, φρόντισε να ξεκαθαρίσεις μέσα σου, γιατί τη χρειάζεσαι. Η γνώση του, είναι εκεί για σένα. Αυτό πιθανόν να σου αρκεί για ν’ αποκτήσεις την αυτοπεποίθηση ν’ αντιμετωπίσεις αυτό που σε προβληματίζει. Και δε θα έχεις καμία αμφιβολία για το πόσο πολύ σε αγαπάει και σε θαυμάζει το ταίρι σου.

 • δίδυμοι

Εσύ και το ταίρι σου, θα είστε η ιδανική ηχητική πλακέτα, ο ένας για τον άλλον αυτή τη στιγμή. Το γεγονός πως συμπληρώνετε ο ένας τις ιδέες του άλλου, θα σας δώσει τη δυνατότητα, να φτάσετε σε μια σχεδόν τέλεια λύση. Άφησε αυτή την διαδικασία να ξεδιπλωθεί και στην προσωπική σου ζωή, τώρα. Αλλά μην είσαι πολύ επιφυλακτική με μια ιδέα του αγαπημένου σου, γιατί μπορεί να είναι κάτι, που θα εμπνεύσει και τους δυο σας.

 • καρκίνος

Θέλεις να πατάς και με τα δυο σου πόδια στη γη! Παράλληλα θέλεις ν’ απαλλαγείς από συγκεκριμένα καθήκοντα κι ευθύνες. Θα νιώσεις πως η απελευθέρωση θα σου φέρει περισσότερη αγάπη, φως, ευχαρίστηση και επιείκεια στην ερωτική σου ζωή. Αυτό το διάστημα, πρέπει να βρεις την ισορροπία ανάμεσα στην ευθύνη και την επιπολαιότητα. Είναι σίγουρο, πως μόνο δουλειά και καθόλου διασκέδαση, δεν ικανοποιεί κανέναν. Γι’ αυτό λοιπόν διασκέδασε….αλλά πρόσεξε τις ευθύνες που είσαι υποχρεωμένη να λάβεις σοβαρά υπόψη.

 • λέων

Θα είναι αξιοσημείωτη για την ερωτική σου ζωή, η αυξημένη σου αυτοπεποίθηση. Όμως αν είσαι ελεύθερη, τότε ένα καλοπροαίρετο άτομο, μπορεί να αποδειχθεί πρόβλημα. Η συμπεριφορά σου, μπορεί να τον στεναχωρήσει… με αποτέλεσμα να περιορίσει τον ενθουσιασμό σου. Είτε ελεύθερη είτε σε σχέση, σου είναι πολύ εύκολο ν’ αναλάβεις πρωτοβουλίες στα ερωτικά σου, μ’ ένα τρόπο που δεν είχες κάνει τελευταία.

 • παρθένος

Ακόμη και αν έχεις καταφέρει να επωμιστείς το δίκαιο μερίδιο της δικής σου ευθύνης στη σχέση σου, δες τις επιλογές που έχεις, για να αποκαταστήσεις την ισορροπία. Προσπάθησε να δεχτείς το φταίξιμο. Μπορεί να είχες συμβάλλει στις αλλαγές της σχέσης σου, αναλαμβάνοντας κάποιες πρωτοβουλίες. Εστίασε τώρα, στις εξελίξεις.

 • ζυγός

Θέλεις να δημιουργήσεις ερωτική σχέση, αλλά δεν είναι έξυπνη κίνηση, να βιαστείς. Είναι πιο σημαντικό σ’ αυτό το στάδιο να κατανοήσεις ξεκάθαρα, τι είναι αυτό που θέλεις από ένα ερωτικό δεσμό. Αυτό μπορείς να το πετύχεις μόνο, εξετάζοντας την εξέλιξη των αναγκών σου. Μετά θα πρέπει να σκεφτείς τι πρέπει να γίνει από τώρα και στο εξής, για να τις ικανοποιήσεις.

 • σκορπιός

Ίσως δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι κάτι στη σχέση σου, θα συμβεί μόνο χάρη στη δική σου πρωτοβουλία. Έχεις το δικαίωμα όμως, να ζητήσεις περισσότερη βοήθεια ή υποστήριξη από όση είναι διατεθειμένος να προσφέρει ο εραστής σου. Ήρθε η ώρα να του ξεκαθαρίσεις, ότι υπάρχουν όρια σε όσα μπορείς ν’ αναλάβεις μόνη σου. Μην αποκλείεις βέβαια το γεγονός, πως ο καταμερισμός ευθυνών, μπορεί να ενισχύσει τη σχέση σου.

 • τοξότης

Κάτι που πίστεψες πως θα ήταν προάγγελος αναταραχών και ανασφάλειας στη σχέση σου, μπορεί να συμβάλλει, στο να δημιουργηθεί μεγαλύτερη αισιοδοξία. Μπορείς πιθανόν να αισθανθείς την αλλαγή που αιωρείται και έχεις δίκιο που πιστεύεις ότι αυτό που εξελίσσεται θα φέρει μια αξιοσημείωτη βελτίωση σε όσα έχεις συνηθίσει μέχρι σήμερα. Δώσε στις αλλαγές περισσότερο χρόνο, για να βγάλεις τα σωστά συμπεράσματα. Γιατί μπορεί να δημιουργήσει μια καινούργια δυναμική, στην περίπτωση της σχέσης σου!

 • αιγόκερως

Ακόμα κι αν οι συζητήσεις με το ταίρι σου, φαίνεται να κάνουν κύκλους και να μη δείχνουν κανένα σημάδι εξέλιξης, υπάρχουν πολλά που μπορείς να εκτιμήσεις… και αφορούν αυτά που έχεις μάθει από τη διαδικασία, τόσο για σένα, όσο και για το ταίρι σου. Μπορεί να μην είναι φανερό ακόμα το πόσο μακριά έχετε έρθει, αλλά θα είναι σύντομα σαφές. Οι πρόσφατες συζητήσεις σας θα κλείσουν οριστικά, με εκπληκτικό και καθησυχαστικό τρόπο.

 • υδροχόος

Αν δεν παίρνεις σαφείς απαντήσεις από το ταίρι σου, αυτό θα σε ωθήσει να απαιτήσεις μια απάντηση, όποια κι αν είναι αυτή. Μπορεί το ταίρι σου να είναι σκόπιμα ασαφής, εκεί που πρέπει να είναι πιο ξεκάθαρος. Αυτό μπορεί να οφείλεται στην πεποίθησή του ότι θα κάνεις «του κεφαλιού σου», ανεξάρτητα από το τι θέλει ή χρειάζεται αυτός. Είναι μάλλον εποχή που πρέπει να καθαρίσετε την ατμόσφαιρα ανάμεσά σας, και να προσπαθήσεις περισσότερο να ακούς, από το να μιλάς.Στα ζωδια σημερα τις αναλυτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο

 • ιχθύες

Μπορεί να λυθεί ένα ερωτικό σου ζήτημα, αν δείξεις ευαισθησία και υποστήριξη! Αυτό υπονοεί τώρα, το σύμπαν. Αν θέλεις περισσότερη αγάπη στη σχέση σου, τότε πρέπει να προσφέρεις κι εσύ περισσότερη. Όμως κάνε ό,τι μπορείς για να εξασφαλίσεις πως το θέμα που απασχολεί και τους δυο σας, θα λήξει σύντομα.

πηγή: astro-live.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments