Ελλάδα

Έβρος – Καστανιές: Χειροκροτήματα για τους άνδρες των ΜΑΤ από τους κατοίκους

Έβρος – Καστανιές: Χειροκροτήματα για τους άνδρες των ΜΑΤ από τους κατοίκους
Έβρος - Καστανιές: Μερικοί από τους άνδρες των ΜΑΤ, κατεβαίνουν από το όχημα για να ευχαριστήσουν τους κατοίκους στο χωριό των Καστανιών.

Έβρος – Καστανιές: Σε μία πράξη ευγνωμοσύνης προχώρησαν οι κάτοικοι του Έβρου στις Καστανιές. Οι πολίτες της περιοχής βγήκαν έξω από τις οικίες τους όταν οι άνδρες των ΜΑΤ άλλαξαν βάρδια και τους καταχειροκρότησαν δείχνοντας έτσι την ευγνωμοσύνη τους για την αντιμετώπιση του μεταναστευτικού και ειδικά σε μία τόσο δύσκολη κατάσταση.

Μάλιστα, μερικοί από τους άνδρες των ΜΑΤ, κατεβαίνουν από το όχημα για να ευχαριστήσουν τους κατοίκους στο χωριό των Καστανιών. Υπενθυμίζεται πως το βράδυ της Τρίτης 17 Μαρτίου 300 πρόσφυγες με την υποστήριξη Τούρκων, καθώς έγινε ρίψη δακρυγόνων. επιχείρησαν να κάνουν έφοδο στο φράχτη για να περάσουν προς την ελληνική πλευρά.

Ωστόσο οι ελληνικές δυνάμεις που βρίσκονται στα σύνορα και δίνουν μάχη καθημερινά εμπόδισαν την εισβολή άμεσα, ενώ στην επιχείρηση απώθησης συμμετείχαν και στελέχη του FRONTEX. Σύμφωνα με πληροφορίες στις Καστανιές του Εβρου τα ξημερώματα περίπου στις 03:00 τα ξημερώματα πρόσφυγες πραγματοποίησαν επανειλημμένες προσπάθειες για να περάσουν τα σύνορα.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments