Ελλάδα

Μυτιλήνη εμπρησμός: Τρεις συλλήψεις για τον εμπρησμό στη δομή μεταναστών «One Happy Family» [vid]

Μυτιλήνη εμπρησμός: Τρεις συλλήψεις για τον εμπρησμό στη δομή μεταναστών «One Happy Family» [vid]
Μυτιλήνη εμπρησμός: Στην υπόθεση ερευνάται η εμπλοκή και ενός τέταρτου ατόμου ο οποίος όμως δεν έχει ταυτοποιηθεί.

Μυτιλήνη εμπρησμός: Σε τρεις συλλήψεις προχώρησε η αστυνομία στη Μυτιλήνη λόγω του εμπρησμού στη δομή μεταναστών, που λειτουργούσε η οργάνωση «One happy family». Οι κάμερες γειτονικών επιχειρήσεων βοήθησαν για τη σύλληψη των τριών δραστών της φωτιάς. Ειδικότερα, πρόκειται για τρεις άνδρες παλαιστινιακής καταγωγής, ο ένας κάτοχος ελληνικού διαβατηρίου. Οι δυο απ’ αυτούς ήρθαν στη Μυτιλήνη με σκοπό τον εμπρησμό. Ο ένας από τους τρεις, 59 ετών, είναι κάτοικος Μυτιλήνης με ελληνικό διαβατήριο και οι άλλοι δυο επίσης παλαιστινιακής καταγωγής οι οποίοι είναι κάτοικοι Αθηνών ήλθαν στη Μυτιλήνη εκείνες τις ημέρες λίγο πριν τον εμπρησμό που έγινε στις 7 Μαρτίου

Από τις κάμερες ασφαλείας των γειτονικών επιχειρήσεων φάνηκε ότι ο αλλοδαπός με το ελληνικό διαβατήριο και τους επιβαίνοντες σε αυτό συνεργούς του ανέβηκε στο λόφο όπου βρισκόταν η δομή με το αυτοκίνητο του πρώτου. Αφού μπήκε η φωτιά επιβιβάστηκαν πάλι στο αυτοκίνητο και κατέβηκαν από τον λόφο. Στην υπόθεση ερευνάται η εμπλοκή και ενός τέταρτου ατόμου ο οποίος όμως δεν έχει ταυτοποιηθεί.

Σύμφωνα με την τοπική ιστοσελίδα stonisi.gr η υπόθεση εξιχνιάστηκε ύστερα από έρευνα της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Μυτιλήνης, με τη συνδρομή του Τμήματος Συλλογής και Διαχείρισης Πληροφοριών της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Βορείου Αιγαίου. Η δικογραφία υποβλήθηκε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Μυτιλήνης.

Μένει να δούμε από την προκαταρκτική εξέταση και τις καταθέσεις των συλληφθέντων τα κίνητρά τους και αν υπάρχουν ηθικοί ή ηθικός αυτουργός. Να θυμίσουμε ότι την επομένη της πυρκαγιάς το τοπικό στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας Διαμαντής Καράσουλας σχολιάζοντας την είδηση για τη φωτιά στο Facebook, έγραψε “one happy night”, ενώ όταν κάποιος χρήστης αντέδρασε στο σχόλιο, υποστήριξε πως δεν πρόκειται για καταστροφή, αλλά σχολίασε ότι “το θέαμα είναι πιο ειδυλλιακό από ηλιοβασίλεμα στη Σαντορίνη” προκαλώντας την διαγραφή του από τα κεντρικά του κόμματος μετά τις αντιδράσεις.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments