Lifestyle

Η Κυριακή Κατσογρεσάκη είναι το όνειρο κάθε άνδρα

Η Κυριακή Κατσογρεσάκη είναι το όνειρο κάθε άνδρα
Κυριακή Κατσογρεσάκη: Η καλλονή αεροσυνοδός που γνωρίσαμε από το μίνι πέρασμά της από το My Style Rocks διαθέτει έναν από τους πιο εκρηκτικούς λογαριασμούς Instagram στη χώρα.

Κυριακή Κατσογρεσάκη: Δεν προλάβαμε να την χαρούμε όσο θέλαμε στο γυαλί, καθώς η παρουσία της στο τηλεοπτικό ριάλιτι μόδας του ΣΚΑΙ, My Style Rocks ήταν σύντομη. Η Κυριακή όμως φροντίζει να ενημερώνει το κοινό της – και δεν είναι και λίγο – μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram. Εκεί οι θαυμαστές της μπαίνουν και δεν ξεκολλούν με τίποτα.

Αιτία; Οι άκρως τολμηρές φωτογραφίες της, τις οποίες η ίδια ανεβάζει ανά τακτά χρονικά διαστήματα προκαλώντας ίλιγγο σε όσους την ακολουθούν. Από που να ξεκινήσεις και που να τελειώσεις τη περιγραφή σου. Από το όμορφο πρόσωπό της ή από το εκπληκτικό και συνάμα αψεγάδιαστο κορμί της; Από όπου και να το πιάσεις θα καταλήξεις στο ίδιο συμπέρασμα. Η Κρητικιά καλλονή θα μπορούσε κάλλιστα να μην είναι αεροσυνοδός αλλά μοντέλο και να περπατά στις μεγαλύτερες πασαρέλες.

Ωστόσο όπως φαίνεται την κερδίζουν τα αεροπλάνα! Όμως επειδή ξέρει καλά πως μπορεί να συνδυάσει και την ομορφιά ρίχνει το βάρος στο Instagram της ξεσπώντας με την καλή έννοια. Το εντυπωσιακό κορίτσι από την Κρήτη με τους 73.000 followers δεν σταματά να δείχνει τη γεμάτη πολυτέλεια ζωή που κάνει, τρελαίνοντας παράλληλα τον αντρικό πληθυσμό με τις αναρτήσεις της. Με μαγιό, αθλητικά ρούχα ή με τουαλέτες που αναδεικνύουν το κορμί της, η Κυριακή έχει πάντα τον τρόπο να μαγνητίζει τα βλέμματα των αρσενικών.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments