Κόσμος

Και η χώρα μας στη λίστα – Όλο το PornHub ελεύθερο και στην Ελλάδα

Και η χώρα μας στη λίστα – Όλο το PornHub ελεύθερο και στην Ελλάδα
To PornHub έκανε κίνηση "ματ" προσφέροντας δωρεάν το Premium περιεχόμενο του σε μια προσπάθεια να κάνει την καραντίνα λίγο πιο υποφερτή.

Πρόκειται για το νούμερο 1 site ερωτικού περιεχομένου και όχι άδικα. Πολύ συχνά αντιλαμβάνεται και ικανοποιεί τις ανάγκες και τις επιθυμίες του κόσμου. Όταν λοιπόν επιβλήθηκε καθολική απαγόρευση κυκλοφορίας λόγω κορονοϊού στην Ιταλία και την Ισπανία, αποφάσισε να προσφέρει δωρεάν το Premium περιεχόμενό του σε όσες IP είναι από τις χώρες αυτές.

Πλέον με τις περισσότερες χώρες του κόσμου να βρίσκονται σε καραντίνα, το Premium προσφέρεται δωρεάν σε όλο τον κόσμο.

Φυσικά, η πλήρης πρόσβαση στο site ισχύει και στην Ελλάδα και η επισκεψιμότητα στο site αναμένεται να εκτοξευτεί. Ο Corey Price, αντιπρόεδρος της εταιρίας, μιλώντας σχετικά είπε: «Με σχεδόν 1 δισ. πολίτες κλεισμένους στα σπίτια τους σε όλο τον κόσμο λόγω της πανδημίας του κορoνοϊού, είναι ιδιαίτερα σημαντικό για εμάς να “βάλουμε ένα χεράκι” για να τους βοηθήσουμε να περάσουν πιο ευχάριστα την ώρα τους. Επεκτείνουμε τη δωρεάν πρόσβαση στο Pornhub Premium για όλους τους χρήστες παγκοσμίως, έτσι ώστε να έχουν ένα έξτρα κίνητρο για να μείνουν στα σπίτια τους και να βοηθήσουν να εξομαλύνουμε την καμπύλη».

Αξίζει να σημειωθεί πως σε όλους τους performers, το PornHub θα προσφέρει όλα τα έσοδα από τις πωλήσεις των videos τους, κρατώντας μόνο ένα 15% για λειτουργικά έσοδα. Παράλληλα έχει δωρίσει 50.000 χειρουργικές μάσκες σε οργανισμούς στις ΗΠΑ, αλλά και 50.000 ευρώ σε οργανισμούς στην Ευρώπη.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments