Διεθνή

Ενές Καντέρ κορωνοϊός: Επίθεση σε Ερντογάν – “Παρανοϊκέ δικτάτορα κάνε κάτι”

Ενές Καντέρ κορωνοϊός: Επίθεση σε Ερντογάν – “Παρανοϊκέ δικτάτορα κάνε κάτι”
Ενές Καντέρ κορωνοϊός: Μαινόμενος για ακόμη μία φορά με τον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν εμφανίστηκε ο Τούρκος NBAer, επιρρίπτοντας του με ανάρτηση στο Instagram ευθύνες για τη μη λήψη μέτρων αντιμετώπισης από τον φονικό ιό.

Ενές Καντέρ κορωνοϊός: Τα βέλη του κατά του Τούρκου Προέδρου, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν εξαπέλυσε ο γνωστός μπασκετμπολίστας, επιρρίπτοντας του αυτή τη φορά ευθύνες για την μη λήψη μέτρων για την αντιμετώπιση της εξάπλωσης του φονικού ιού που μαστίζει όλο τον πλανήτη.

Ο Καντέρ ανέβασε στο Instagram ένα βίντεο το οποίο δείχνει ανθρώπους στην Τουρκία να λιποθυμούν στη μέση του δρόμου με τον παίκτη του NBA να εκφράζει την οργή του για τους χειρισμούς του Ερντογάν στο θέμα του κορωνοϊού.

“Δυστυχώς υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που πεθαίνουν από τον κορωνοϊό στους δρόμους μέρα μεσημέρι στην Τουρκία. Ο δικτάτορας Ερντογάν ακόμη τα καλύπτει όλα και δεν παρέχει την κατάλληλη φροντίδα ή προσοχή. Κάνε κάτι, παρανοϊκέ Ερντογάν!”, έγραψε χαρακτηριστικά στην ανάρτησή του ο άσος των Σέλτικς.

Θυμίζουμε πως ο Ενές Καντέρ δεν έχει το δικαίωμα επιστροφής του στη Τουρκία καθώς οι αρχές έχουν υποβάλλει ένταλμα σύλληψης, κατηγορώντας τον για προδοσία και εμπλοκή του στα σχέδια Γκιουλέν στο πραξικόπημα του 2016.

Θλίψη στη Τουρκία με τον θάνατο 33χρονης από κορωνοϊό

Την ίδια ώρα στη γειτονική χώρα, θλίψη προκαλεί η ιστορία της 33χρονης Ντιλέκ Ταχταλί, ανιψιάς του πρώην βουλευτή του Λαϊκού Ρεπουμπλικανικού Κόμματος της Τουρκίας Ραμίζ Τοπάλ η οποία έχασε τη ζωή της από τον κορωνοϊό. Η Ντιλέκ εργαζόταν σε νοσοκομείο όπου κόλλησε τον κορονοϊό στις 10 Μαρτίου, σύμφωνα με τα τουρκικά Μέσα. Η νεαρή γιατρός διαμαρτυρήθηκε για τον υψηλό πυρετό και την έντονη αδιαθεσία της, ενώ έπασχε από ρευματοειδή πάθηση και έπαιρνε φαρμακευτική αγωγή από την παιδική ηλικία.

Οι γονείς της βρέθηκαν αρνητικοί στον ιό ενώ σήμερα θα έβγαιναν από την καραντίνα στην οποία τέθησαν τη στιγμή που αρρώστησε η Ντιλέκ. Ο θείος της είπε ότι στα έγγραφα αναγραφόταν ως αιτία θανάτου ο CovID-19. Η γιατρός έπασχε από Σύνδρομο Οξείας Αναπνευστικής Δυστέλεσης, σύμφωνα με ιατρικό έγγραφο που δημοσίευσε η εφημερίδα Sözcü.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments