Ελλάδα

Γάμος στα χρόνια του κορωνοϊού [pics]

Γάμος στα χρόνια του κορωνοϊού [pics]
Οι γαμήλιες φωτογραφίες είναι αποκαλυπτικές. Ο γαμπρός και η νύφη δίνουν το πρώτο τους φιλί ως παντρεμένοι φορώντας την απαραίτητη προστατευτική μάσκα.

Φόρεσαν τα καλά τους, τοποθέτησαν με προσοχή τη μάσκα στο πρόσωπό τους, έστειλαν sms στο 13033 πατώντας τον αριθμό 5 που αντιστοιχεί σε «μετάβαση σε τελετή» και πήγαν να… παντρευτούν. Ο λόγος για ένα ζευγάρι, τον Νίκο και την Αναστασία, που ενώθηκε με τα ιερά δεσμά του γάμου εν μέσω κορωνοϊού.

Οι γαμήλιες φωτογραφίες είναι αποκαλυπτικές. Ο γαμπρός και η νύφη δίνουν το πρώτο τους φιλί ως παντρεμένοι φορώντας την απαραίτητη προστατευτική μάσκα, οι ελάχιστοι καλεσμένοι κρατούν αποστάσεις ο ένας από τον άλλον, ενώ μάσκα φόρεσε και ο φωτογράφος του γάμου Φάνης Μουσταϊζης, ο οποίος στη συνέχεια μοιράστηκε την εμπειρία του στη σελίδα του στο facebook.

«Στα 32 χρόνια της φωτογραφικής μου καριέρας νόμιζα ότι έχω δει τα πάντα. 1656 γάμοι βαπτίσεις και αρραβώνες σε κάθε περιοχή της Ελλάδας δύο φορές στο εξωτερικό, με όλες τις καιρικές συνθήκες σε μοναστήρια στην κορυφή του βουνού σε ερημονήσια σε βίλες που έκοβαν την ανάσα από την πολυτέλεια σε σπίτια φτωχικά που πήγα να δώσω το άλμπουμ και μου έκαναν το τραπέζι με φακές και ελιές.

Αμέτρητες ιστορίες που μπορεί να γίνουν και βιβλίο. Δεν είχα φανταστεί ποτέ όμως την πιο ευτυχισμένη ημέρα δύο ανθρώπων με μόνο εννέα καλεσμένους σκορπισμένους σε μία αυλή χωρίς αγκαλιές χωρίς φιλιά και μια αόρατη απειλή να πλανιέται. Νίκο και Αναστασία σας ευχαριστώ για την τιμή και την συγκίνηση που ήταν διάχυτη. Μένουμε σπίτι και γινόμαστε καλύτεροι σύζυγοι και γονείς» έγραψε ο φωτογράφος.

Οι καλεσμένοι ευχήθηκαν στο ζευγάρι βίο ανθόσπαρτο, αλλά και να γεννηθεί γερό και υγιές το μωρό τους. Η Αναστασία διανύει τον πέμπτο μήνα της εγκυμοσύνης και ελπίζει τον Ιούλιο που θα γίνει μητέρα, ο εφιάλτης της πανδημίας να έχει τελειώσει.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments