Ελλάδα

Κλείνουν αεροδρόμια κορονοϊός: Ανοιχτό το ενδεχόμενο να κλείσει το «Ελευθέριος Βενιζέλος»

Κλείνουν αεροδρόμια κορονοϊός: Ανοιχτό το ενδεχόμενο να κλείσει το «Ελευθέριος Βενιζέλος»
Κλείνουν αεροδρόμια κορονοϊός: Μέχρι τώρα έχουν κλείσει τα σύνορα σε διάφορες χώρες της Ευρώπης όπως η Ιταλία, η Ισπανία και το Ηνωμένο Βασίλειο.

Κλείνουν αεροδρόμια κορονοϊός: Ανοιχτό το ενδεχόμενο να κλείσουν όλα τα αεροδρόμια άφησε ο υπουργός Επικρατείας, Γιώργος Γεραπετρίτης, μιλώντας στον ΣΚΑΪ. Με δεδομένη την πανδημία από τον κορονοϊό και την κατάσταση που επικρατεί παγκοσμίως, η ελληνική κυβέρνηση έχει προετοιμαστεί να λάβει όλα τα μέτρα για να μην εξαπλωθεί ο ιός στη χώρα μας.

Όπως σημείωσε ο κ. Γεραπετρίτης στην εκπομπή Ακραία Φαινόμενα, αυτή τη στιγμή η κυβέρνηση εξετάζει πώς θα έρθουν πίσω στην Ελλάδα μόνο οι Ελληνες που είναι απαραίτητο να γυρίσουν και όχι – όπως είπε ο ίδιος – εκείνοι που θέλουν να έρθουν στην πατρίδα για διακοπές. Το πλάνο της κυβέρνησης είναι να εξετάζονται οι περιπτώσεις και να λαμβάνονται τα όποια μέτρα αποφασίζονται. Είναι χαρακτηριστικό ότι μέχρι τώρα έχουν κλείσει τα σύνορα σε διάφορες χώρες της Ευρώπης όπως η Ιταλία, η Ισπανία και το Ηνωμένο Βασίλειο και η κυβέρνηση θα λάβει όποιο μέτρο χρειαστεί.

Ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνις Γεωργιάδης, προανήγγειλε την παράταση της απαγόρευσης κυκλοφορίας πέραν της 6ης Απριλίου λόγω κορονοϊού, μιλώντας στο OPEN TV και στην εκπομπή «Ό,τι συμβαίνει». Συγκεκριμένα δήλωσε ότι «τα μέτρα για την απαγόρευση της κυκλοφορίας στη χώρα μας θα διαρκέσουν πολύ περισσότερο από τις 6 Απριλίου». Ο υπουργός Ανάπτυξης ξεκαθάρισε ότι η κατάσταση στη χώρα μας είναι αρκετά καλύτερα συγκριτικά με άλλες χώρες, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν πρέπει να παρθούν όλα τα μέτρα για να αντιμετωπιστεί ο κορονοϊός.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments