Lifestyle

Μαρία Σολωμού στο “Έλα Χαμογέλα”: Νέο σήριαλ για την ηθοποιό και μάλιστα σύντομα εν μέσω κορωνοϊού

Μαρία Σολωμού στο “Έλα Χαμογέλα”: Νέο σήριαλ για την ηθοποιό και μάλιστα σύντομα εν μέσω κορωνοϊού
Μαρία Σολωμού στο "Έλα Χαμογέλα": Η αγαπημένη ηθοποιός αποκάλυψε πως σύντομα θα τη δούμε σε ένα ολοκαίνουριο διαδικτυακό σήριαλ που έχει θέμα μια παρέα τεσσάρων κοριτσιών, οι οποίες μιλάνε λίγο πριν τις πιάσει ο κορωνοϊός...

Μαρία Σολωμού στο “Έλα Χαμογέλα”: H δημοφιλής ηθοποιός εμφανίστηκε στην πρωινή εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου, “Έλα Χαμογέλα”, μέσω skype, το πρωί της Κυριακής αποκαλύπτοντας μεταξύ άλλων το πως σύντομα θα τη δούμε να πρωταγωνιστεί σε ένα ολοκαίνουριο διαδικτυακό σίριαλ και μάλιστα λόγω κορωνοϊού!

Συγκεκριμένα είπε η Μαρία Σολωμού:

“Μέσα σε όλο αυτό που ζούμε, χτυπάει ένα τηλέφωνο, με παίρνει ο Γιώργος Φειδάς και μου λέει, “ρε συ Μαρία σκέφτηκα να κάνουμε ένα σίριαλ τώρα, έτσι όπως είμαστε, από τα σπίτια μας”. Τέσσερις φίλες που μιλάνε στο τηλέφωνο” ανέφερε χαρακτηριστικά η Μαρία Σολωμού.

“Είναι τέλειο! Μια παρέα τεσσάρων κοριτσιών, οι οποίες μιλάνε λίγο πριν μας πιάσει ο κορωνοϊός.

Είναι η Μαρία Κωνσταντάκη, η Σύλβια Δελικούρα, η Κατερίνα Θεοχάρη και εγώ. Με χαρακτήρες, γραμμένο σενάριο κανονικά και ο καθένας τραβάει τον εαυτό του. Πρέπει να σκηνοθετήσουμε μόνοι μας, να ντυθούμε μόνοι μας, να βρούμε το κάδρο μας, το φως μας, να βαφτούμε, να μάθουμε τα λόγια” πρόσθεσε η ηθοποιός.

Ωστόσο όπως αποκάλυψε η Μαρία Σολωμού, το σίριαλ θα ανέβει στο Youtube και στο κανάλι του Γιώργου Φειδά ενώ θα αποτελείται από μικρά δεκάλεπτα επεισόδια που θα προβάλλονται τρεις φορές την εβδομάδα.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments