Πολιτική

Κορωνοϊός Πέτσας κυβέρνηση: Τα αυστηρά μέτρα που πήραμε αποδίδουν

Κορωνοϊός Πέτσας κυβέρνηση: Τα αυστηρά μέτρα που πήραμε αποδίδουν
Κορωνοϊός Πέτσας κυβέρνηση: Αποδοτικά χαρακτήρισε τα μέτρα που πήρε η κυβέρνηση για την αντιμετώπιση του κορωνοϊού ο Στέλιος Πέτσας.

Κορωνοϊός Πέτσας κυβέρνηση: «Τα μέτρα που έλαβε η Ελλάδα αποδίδουν», αναφέρει σε ανάρτησή του ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Στέλιος Πέτσας, παραθέτοντας και δύο συγκριτικούς πίνακες με τον αριθμό θανάτων και κρουσμάτων του κορωνοϊού της Ελλάδας σε σύγκριση με αυτούς του Βελγίου και της Ολλανδίας. Η σύγκριση γίνεται ανάλογα με τον πληθυσμό, τα κρούσματα και τους θανάτους από τον κορωνοϊό.

Το Βέλγιο με την Ελλάδα έχουν περίπου τον ίδιο πληθυσμό, ενώ η χώρα μας παρουσίασε πρώτο κρούσμα κορωναϊού με μία μέρα διαφορά με την Ολλανδία. Όπως φαίνεται, η Ελλάδα έχει λιγότερα κρούσματα – σχεδόν 9.000 λιγότερες περιπτώσεις – αλλά και πιο λίγους θανάτους. «Τα αυστηρά, έγκαιρα, προληπτικά μέτρα για τον περιορισμό του #κορωνοϊου που πήρε η Ελλάδα, αποδίδουν. Κανένας εφησυχασμός! Εγρήγορση, πειθαρχία, πίστη. Και θα τα καταφέρουμε! #μενουμε_σπιτι #COVIDー19», γράφει ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

Η ανάρτησή του:

Στην Ελλάδα 56 νέα κρούσματα ανακοινώθηκαν σήμερα:

Σύμφωνα με την ενημέρωση του λοιμωξιολόγου και εκπροσώπου του υπουργείου ΥγείαςΣωτήρη Τσίοδρα, 56 νέα κρούσματα επιβεβαιώθηκαν το τελευταίο 24ωρο, με τον συνολικό αριθμό των πολιτών που έχουν νοσήσει να ανέρχεται πλέον σε 1.212  Όπως είπε 72 άνθρωποι είναι διασωληνωμένοι. Μέση ηλικία  των θανάτων είναι τα 65 έτη και οι περισσότεροι έχουν υποκείμενο νόσημα. Τι είπε ο λοιμωξιολόγος για τον εμβολιασμό των παιδιών

Ο κ. Τσιόδρας τόνισε πως η μέση ηλικία  των θανάτων είναι τα 65 έτη ενώ  αναφέρθηκε και στον εμβολιασμό των παιδιών τονίζοντας πως η διακοπή του αυξάνει την πιθανότητα επιδημιών και επιβαρύνει το σύστημα υγείας. Είπε ακόμη πως εγκρίθηκε η χορήγηση συγκεκριμένης θεραπείας τόσο σε όσους νοσηλεύονται, όσο και όσους νοσούν και βρίσκονται στο σπίτι τους σε καραντίνα. «Όσοι βρίσκονται στο σπίτι θα μπορούν να λαμβάνουν το φάρμακο έπειτα από συμπλήρωση ειδικής φόρμας που θα είναι διαθέσιμη το προσεχές διάστημα», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Τσιόδρας.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments