Πολιτική

Μητσοτάκης προς βουλευτές ΝΔ: Σας καλώ να καταθέσετε το 50% του μισθού σας

Μητσοτάκης προς βουλευτές ΝΔ: Σας καλώ να καταθέσετε το 50% του μισθού σας
Μητσοτάκης προς βουλευτές ΝΔ: Σε μία συμβολική πρωτοβουλία, λοιπόν, καλώ όλους τους βουλευτές της Ν.Δ όπως και τους υπουργούς και υφυπουργούς να καταθέσουν για τους επόμενους δύο μήνες το 50% του μισθού τους στη μάχη εναντίον του Κορονοϊού, ανέφερε χαρακτηριστικά ο πρωθυπουργός.

Μητσοτάκης προς βουλευτές ΝΔ: Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης κάλεσε όλους τους βουλευτές, τους υπουργούς και τους υφυπουργούς της Νέας Δημοκρατίας να καταθέσουν τον μισό μισθό τους στο ειδικό ταμείο για τον κορονοϊό. Συγκεκριμένα, με μια ανάρτηση στο Facebook ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, καλεί τους βουλευτές της ΝΔ αλλά και τους υπουργούς και τους υφυπουργούς της κυβέρνησης να καταθέσουν το 50% του μισθού τους ζητώντας έτσι να δείξουν την αλληλεγγύη τους στην μάχη κατά του κορονοϊού.

Γράφει ο πρωθυπουργός: «Όπως η κυβέρνηση πρώτη κινητοποιήθηκε με τολμηρά μέτρα κατά της πανδημίας, έτσι και ο πολιτικός κόσμος της χώρας μας πρέπει να σταθεί στην πρώτη γραμμή της αλληλεγγύης. Σε μία συμβολική πρωτοβουλία, λοιπόν, καλώ όλους τους βουλευτές της Ν.Δ όπως και τους υπουργούς και υφυπουργούς να καταθέσουν για τους επόμενους δύο μήνες το 50% του μισθού τους στη μάχη εναντίον του Κορονοϊού.

Τα ποσά αυτά θα κατευθυνθούν στον ειδικό λογαριασμό για τον Covid-19. Απέναντι στην υγειονομική απειλή όλοι είμαστε ίσοι. Όμως στη μάχη απέναντί της, ο καθένας οφείλει να προσφέρει ανάλογα με τις δυνάμεις του. Είμαι σίγουρος ότι την επιλογή αυτή θα ακολουθήσουν και τα άλλα κόμματα».

Υπενθυμίζεται πως στην Ελλάδα οι νεκροί από κορονοιό είναι 41. Σύμφωνα με την πρόσφατη ενημέρωση του λοιμωξιολόγου και εκπροσώπου του υπουργείου ΥγείαςΣωτήρη Τσίοδρα, 95 νέα κρούσματα επιβεβαιώθηκαν το τελευταίο 24ωρο, με τον συνολικό αριθμό των πολιτών που έχουν νοσήσει να ανέρχεται πλέον σε 1.156. Όπως είπε 69 άνθρωποι  είναι διασωληνωμένοι, ενώ συνολικά, έχουν γίνει 15.151 έλεγχοι και το 5% της νόσου χρειάζεται θεραπεία. Επτά άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους από τον κορωνοϊό χθες.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments