Αθλητισμός

Εμρέ Μορ Ολυμπιακός: Ερωτηματικά για τον 22χρονο από τη Θέλτα

Εμρέ Μορ Ολυμπιακός: Ερωτηματικά για τον 22χρονο από τη Θέλτα
Εμρέ Μορ Ολυμπιακός: Προβληματισμένη φαίνεται πως είναι η Θέλτα με τον Εμρέ Μορ του Ολυμπιακού.

Εμρέ Μορ Ολυμπιακός: Προβληματισμός επικρατεί με τον Εμρέ Μορ στο στρατόπεδο της Θέλτα, η οποία εκτιμάει ότι ο Ολυμπιακός δεν θα κρατήσει τον παίκτη και θα της τον γυρίσει πίσω, με αποτέλεσμα να ψάχνεται από τώρα να δει τι θα κάνει καθώς ο Τούρκος εξτρέμ δεν βρίσκεται στα πλάνα της.

Ο Εμρέ Μορ έγινε “ερυθρόλευκος” την τελευταία ημέρα του Ιανουαρίου, αλλά δεν κατάφερε να πείσει τον Πέδρο Μαρτίνς και να κερδίσει φανέλα βασικού. «Έπεσε» και πάνω σε μία περίοδο που ο Πορτογάλος τεχνικός στηριζόταν σε έναν βασικό κορμό στα απαιτητικά παιχνίδια που είχε σε Ελλάδα και Europa League. Ο Τούρκος εξτρέμ που έχει φοβερό ταλέντο, αλλά τα τελευταία χρόνια αλλάζει αρκετά συχνά ομάδες, ανήκει στην Θέλτα.

Η ισπανική ομάδα τον παραχώρησε δανεικό το περασμένο καλοκαίρι στην Γαλατασαράι, η τουρκική ομάδα όμως διέκοψε τον δανεισμό του και η Θέλτα τον έδωσε τελικά στον Ολυμπιακό.

Η ομάδα του Βίγκο εκτιμάει ότι δεν θα παραμείνει στους «ερυθρόλευκους» την επόμενη περίοδο και πώς θα γυρίσει πίσω στην Ισπανία. Η Θέλτα λοιπόν έχει προβληματιστεί με την περίπτωσή του μιας και δεν «καίγεται» να τον κρατήσει και ψάχνεται από τώρα να δει τι θα τον κάνει. Βέβαια, αξίζει να σημειωθεί πως από την πλευρά του Ολυμπιακού δεν έχει ειπωθεί το παραμικρό προς τον Μορ σχετικά με τον μέλλον του. Άρα προς το παρόν όλα βρίσκονται στον αέρα.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments