Αθλητισμός

Ολυμπιακός: Τέσσερις «Γάλλοι» στο μικροσκόπιο

Ολυμπιακός: Τέσσερις «Γάλλοι» στο μικροσκόπιο
Ο Ολυμπιακός έχει προσθέσει τέσσερις «Γάλλους» στη μεταγραφική του λίστα.

Η παρουσία των Κριστιάν Καρεμπέ, Φρανσουά Μοντεστό και η συνεργασία με τους Πιερ Ισά και Ζοσέ Ανιγκό έχει στρέψει το μεταγραφικό ενδιαφέρον του Ολυμπιακού και στη γαλλική αγορά. Άλλωστε, οι επιτυχημένες μεταγραφές των Καμαρά, Μπα και Σισέ κατατάσσουν τη γαλλική αγορά ψηλά στη λίστα των προτιμήσεων του Ολυμπιακού. Όπως γράφει η Live Sport τα νέα «γαλλικά κλειδιά» που βρίσκονται στο μικροσκόπιο των «ερυθρολεύκων» είναι οι Μπουμπακάρ Κουγιατέ, Ισμαέλ Ντιαλό, Μουναϊμ Ελ Ιντρισί και Ματέο Τραμονί. Δείτε τι ισχύει αυτή τη στιγμή για τον καθένα από αυτούς.

  • Ο Ολυμπιακός φέρεται να έχει τον πρώτο λόγο για τον Κουγιατέ μετά τις επαφές του Βαγγέλη Μαρινάκη με τον πρόεδρο της Τρουά, Ντανιέλ Μαζονί. Ο 23χρονος αμυντικός χαφ από το Μάλι εμφανίζεται θετικός στο να έρθει στην Ελλάδα για λογαριασμό του Ολυμπιακού.
  • Ο Ισμαέλ Ντιαλό που παίζει στην Αζαξιό μπορεί να προσφέρει τόσο ως αριστερός μπακ όσο και ως στόπερ. Για την ώρα δεν υπάρχει κάτι προχωρημένο από πλευράς Ολυμπιακού για τον 23χρονο αμυντικό από την Ακτή Ελεφαντοστού.
  • Το ίδιο ισχύει και για τον συμπαίκτη του, Μουναϊμ Ελ Ιντρισί, ο οποίος πάντως, αρέσει στους «ερυθρόλευκους». Ο 21χρονος Γαλλομαροκινός σέντερ φορ έχει πετύχει 5 γκολ σε 21 ματς με τη φανέλα της Αζαξιό και κάποιοι θεωρούν ότι μπορεί να βαδίσει στα χνάρια του Ελ Αραμπί.
  • Τέλος ο Ματέο Τραμονί παρακολουθείται εδώ και ενάμιση χρόνο από τον Μοντεστό. Ο 20χρονος εξτρέμ που αγωνίζεται και αυτός στην Αζαξιό, έφτασε κοντά στον Ολυμπιακό το περασμένο καλοκαίρι. Τη φετινή σεζόν έχει 3 γκολ και 4 ασίστ σε 25 παιχνίδια με την ομάδα του και στον Ολυμπιακό φέρεται να έχουν προετοιμάσει το έδαφος για να τον κάνουν δικό τους το καλοκαίρι.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments