Ελλάδα

Ρουβίκωνας κορωνοϊός: Παρέδωσαν είδη πρώτης ανάγκης στο Γηροκομείο Αθηνών

Ρουβίκωνας κορωνοϊός: Παρέδωσαν είδη πρώτης ανάγκης στο Γηροκομείο Αθηνών
Ρουβίκωνας κορωνοϊός: «Μπορέσαμε με τη βοήθεια όσων ανταποκρίθηκαν και στο δικό μας κάλεσμα, να μαζέψουμε αρκετά είδη», σημείωσαν μεταξύ άλλων τα μέλη του Ρουβίκωνα, δείχνοντας τη στήριξή τους σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς που διανύουμε.

Ρουβίκωνας κορωνοϊός: Την έμπρακτη στήριξή τους έδειξαν μέλη του Ρουβίκωνα τα οποία παρέδωσαν σήμερα είδη πρώτης ανάγκης στο Γηροκομείο Αθηνών. Συγκεκριμένα υποστήριξαν σε δήλωση τους: “Σήμερα επισκεφθήκαμε το Γηροκομείο Αθηνών, μετά από έκκλησή του για κάλυψη αναγκών σε είδη πρώτης ανάγκης και καθαριστικών, φροντίζοντας την υγεία αλλά και την αξιοπρέπεια των ηλικιωμένων που φιλοξενεί” είπαν χαρακτηριστικά ενώ συνέχισαν: «Μπορέσαμε με τη βοήθεια όσων ανταποκρίθηκαν και στο δικό μας κάλεσμα, να μαζέψουμε αρκετά είδη», σημειώνουν μεταξύ άλλων στο μήνυμά τους καταλήγοντας πως «το μόνο μου έχουμε είναι ο ένας τον άλλον». 

Την ίδια στιγμή όλο και αυξάνονται τα κρούσματα του θανατηφόρου ιού στη χώρα μας καθώς και οι νεκροί οι οποίοι ανέρχονται στους 49. Σύμφωνα με την πρόσφατη ενημέρωση του λοιμωξιολόγου και εκπροσώπου του υπουργείου Υγείας, Σωτήρη Τσίοδρα, 82 νέα κρούσματα επιβεβαιώθηκαν το τελευταίο 24ωρο, με τον συνολικό αριθμό των πολιτών που έχουν νοσήσει να ανέρχεται πλέον σε 1.314. Όπως είπε 85 άνθρωποι είναι διασωληνωμένοι και η μέση ηλικία τους είναι τα 66 έτη. Οι 17 είναι γυναίκες και οι υπόλοιποι άνδρας. Το 57% έχει κάποιο υποκείμενο νόσημα. Έξι άτομα έχουν λάβει εξιτήριο από τις ΜΕΘ.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments