Διεθνή

Τουρκία κορωνοϊός: Aυξάνονται οι νεκροί οι οποίοι άγγιξαν τους 214 ενώ τα κρούσματα τα 13.531

Τουρκία κορωνοϊός: Aυξάνονται οι νεκροί οι οποίοι άγγιξαν τους 214 ενώ τα κρούσματα τα 13.531
Τουρκία κορωνοϊός: Τους 214 έφτασαν οι νεκροί μέσα σε μια ήμερα με τους 46 νέους θανάτους ενώ ο αριθμός των κρουσμάτων αυξήθηκε κατά 2.704, αγγίζοντας τα 13.531.

Τουρκία κορωνοϊός: Ο αριθμός των ανθρώπων στην Τουρκία που έχασαν τη ζωή τους από τον κορωνοϊό αυξήθηκε μέσα σε μια μέρα κατά 46, φτάνοντας τους 214, ενώ ο αριθμός των κρουσμάτων αυξήθηκε κατά 2.704, αγγίζοντας τα 13.531, σύμφωνα με τον σημερινό απολογισμό του υπουργείου Υγείας. Επιπλέον μέχρι στιγμής 243 ασθενείς έχουν θεραπευτεί από τον ιό, ενώ 92.403 άνθρωποι έχουν εξετασθεί στη χώρα.

Το υπουργείο τόνισε πως διεξήγαγε σήμερα 15.422 εξετάσεις, ο μεγαλύτερος αριθμός από την αρχή της επιδημίας.

Παράλληλα σε χθεσινή του δήλωση ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν δήλωσε ότι η Τουρκία πρέπει να συνεχίσει την παραγωγή και να «συνεχίσει να δουλεύει» εν μέσω της πανδημίας του κορωνοϊού για να στηρίξει τις εξαγωγές και να διατηρήσει τον εφοδιασμό βασικών αγαθών. Η Άγκυρα έχει λάβει αυστηρά μέτρα για τον περιορισμό κοινωνικών επαφών για την πρόληψη της εξάπλωσης του ιού μετά την επιβεβαίωση του πρώτου κρούσματος πριν από περίπου τρεις εβδομάδες. Ωστόσο, η κυβέρνηση μέχρι στιγμής δεν έχει προχωρήσει στην επιβολή κατ’οίκον περιορισμού σε όλη τη χώρα.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments