Θέσεις Εργασίας

Πυροσβεστική προσλήψεις: Διαγωνισμός για 1.300 εποχικούς πυροσβέστες

Πυροσβεστική προσλήψεις: Διαγωνισμός για 1.300 εποχικούς πυροσβέστες
Πυροσβεστική προσλήψεις: Την πρόσληψη 1.300 εποχικών πυροσβεστών προκήρυξε το Πυροσβεστικό Σώμα.

Πυροσβεστική προσλήψεις: Στην πρόσληψη1.300 ιδιωτών ως πυροσβεστών εποχικής απασχόλησης με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου προχωρά με διαγωνισμό που προκήρυξε το Πυροσβεστικό Σώμα (υπ’ αριθ. 17980 οικ. Φ. 211.5/ 30-03-2020 απόφαση αρχηγού Π.Σ., ΑΔΑ:ΩΜΩΒ46ΜΤΛΒ-Π4Ρ), για την κάλυψη παροδικής φύσης αναγκών σε προσωπικό.

Η ακριβής διάρκεια σύμβασης των προσλαμβανομένων θα καθοριστεί με νεώτερη διαταγή του αρχηγού του Σώματος και θα είναι αρχικά έως και την 31η Οκτωβρίου 2020, με δυνατότητα επαναπρόσληψης έως πέντε συνεχείς αντιπυρικές περιόδους.

Κατά παρέκκλιση των κείμενων διατάξεων και αποκλειστικά στο πλαίσιο λήψης μέτρων πρόληψης και προστασίας της δημόσιας υγείας έναντι του κορωνοϊού, καλούνται όσοι έχουν τα προσόντα που προβλέπονται στην απόφαση κι επιθυμούν να λάβουν μέρος στον διαγωνισμό, να υποβάλουν αίτηση μαζί με τα απαραίτητα δικαιολογητικά, αποκλειστικά μέσω ταχυδρομικών υπηρεσιών με συστημένη επιστολή ή ταχυμεταφορών (courier) κατά το χρονικό διάστημα από την Πέμπτη 2 Απριλίου μέχρι και την Παρασκευή 10 Απριλίου, στις ταχυδρομικές διευθύνσεις των ΔΙ.Π.Υ.Ν. ή ΔΙ.Π.Υ. του Παραρτήματος Β΄ της προκήρυξης, με την ένδειξη «ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΑΡΑΛΑΒΗΣ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΩΝ».

Πληροφορίες δίνονται καθημερινά, από όλες τις κατά τόπους Πυροσβεστικές Υπηρεσίες, όπου κοινοποιείται η προκήρυξη, από την ιστοσελίδα του Πυροσβεστικού Σώματος (http://www.fireservice.gr), καθώς και από τη Διεύθυνση Ανθρώπινων Πόρων/ Τμ. Πυροσβεστών Πενταετούς Υποχρέωσης & Πυροσβεστών Εποχικής Απασχόλησης του αρχηγείου Πυροσβεστικού Σώματος, στο τηλ. 213 215 7695.

Δείτε την προκήρυξη εδώ.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments